Η Huawei κυκλοφορεί ενημερώσεις Android 9 Pie για 10 ακόμη smartphones | TechFreaks

Η Huawei κυκλοφορεί ενημερώσεις Android 9 Pie για 10 ακόμη smartphones | TechFreaks


Πριν από τρεις μήνες, η Huawei κυκλοφόρησε μια λίστα με 49 smartphones και tablet που θα λάβουν ενημερώσεις EMUI 9.1 βασισμένες στο Android 9 Pie. Τέσσερα από αυτά τα τηλέφωνα χρησιμοποιούν ήδη μια beta έκδοση του λειτουργικού συστήματος – Huawei Mate 20, Mate 20 Pro, Mate 20 X και Mate 20 RS Porsche Design.

Σήμερα, η Huawei ανακοίνωσε ότι 10 επιπλέον smartphones είναι πλέον κατάλληλα για ενημερώσεις EMUI 9.1, αλλά μόνο στην Κίνα: Huawei Mate 10, Mate 10 Pro, Mate 10 Porsche Design, Mate RS Porsche Design, P20, P20 Pro, nova 3, Honor 10, Honor V10 και Honor Play.

Παρατηρήθηκε από το Playfuldroid, η ανακοίνωση περιέχει λεπτομέρειες σχετικά με την ενημέρωση, όπως το γεγονός ότι θα περιλαμβάνει το σύστημα αρχείων EROFS, το οποίο θα βελτιώσει την απόδοση ανάγνωσης και εγγραφής της μνήμης flash κατά περίπου 20%. Επίσης, το νέο σύστημα αρχείων θα ελευθερώσει μέχρι και 2GB χώρο αποθήκευσης μετά την ενημέρωση βελτιώνοντας τη συμπίεση αρχείων.

Το GPU Turbo 3.0 θα προστεθεί επίσης, ένα γνωστό χαρακτηριστικό που στοχεύει στους gamers που έχει ως στόχο την περαιτέρω βελτίωση της εμπειρίας παιχνιδιών και της απόδοσης μπαταριών κατά τη διάρκεια μεγάλων περιόδων παιχνιδιών. Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, η ανακοίνωση αναφέρεται μόνο στις κινεζικές εκδόσεις αυτών των τηλεφώνων, οπότε δεν υπάρχει τρόπος να πούμε πότε θα είναι διαθέσιμη η ενημέρωση σε άλλες χώρες.

ΠερισσότεραΕπίσημη πηγή του άρθρου αυτού είναι το TechFreaks

Ήρθε... για να την ακούσεις!

Share
Tweet
Pin
Share
+1