Η Microsoft εγκαινιάζει ένα χάρτη παρακολούθησης του κοροναϊού στο Bing | TechFreaks

Η Microsoft εγκαινιάζει ένα χάρτη παρακολούθησης του κοροναϊού στο Bing | TechFreaks


Καθώς ο κόσμος αγωνίζεται με τη συνεχή εξάπλωση του κοροναϊού, περισσότερες εταιρείες ετοιμάζουν εργαλεία για να ενημερώνουν τους ανθρώπους για την πανδημία. Νωρίτερα σήμερα, η Microsoft παρουσίασε ένα νέο live dashboard για την παρακολούθηση της εξάπλωσης του COVID-19.

Η εταιρεία δήλωσε ότι συγκεντρώνει στοιχεία για τον χάρτη από αξιόπιστες πηγές όπως ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (WHO), τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ (CDC) και το Ευρωπαϊκό Κέντρο Πρόληψης και Ελέγχου Νόσων (ECDC). Ο χάρτης πληροφοριών μπορεί να μοιάζει με πολλούς άλλους ιχνηλάτες εκεί έξω, αλλά είναι εντυπωσιακό πόσο φιλικός είναι για το κινητό. Άλλοι πίνακες ελέγχου είναι αρκετά ενημερωτικοί, αλλά προορίζονται κυρίως για υπολογιστές – γι ‘αυτό είναι πολύ δύσκολο να παρακολουθήσετε αυτές τις ενημερώσεις στο τηλέφωνό σας.

Επιπλέον, εάν πατήσετε σε μια συγκεκριμένη χώρα, ο πίνακας εργαλείων της Microsoft εμφανίζει εντοπισμένες πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένων των τελευταίων ειδήσεων και βίντεο. Αυτό είναι πολύ βολικό όταν θέλετε να μάθετε εάν η τοπική κυβέρνηση έχει εκδώσει νέες οδηγίες για τη δημόσια υγεία και ασφάλεια.

Επίσης, η Google δημιούργησε έναν ιστότοπο για την ενημέρωση των ανθρώπων σχετικά με την έκρηξη του κορωναϊού. Ωστόσο, ο ιστότοπος αυτός έχει ως στόχο να είναι περισσότερο ένα κέντρο πληροφοριών για τους ανθρώπους που ζουν στις ΗΠΑ, παρά ένα γενικότερο πλαίσιο.

Η Microsoft εγκαινιάζει ένα χάρτη παρακολούθησης του κοροναϊού στο Bing

Μπορείτε να έχετε πρόσβαση στον νέο πίνακα ελέγχου εδώ.

ΠερισσότεραΕπίσημη πηγή του άρθρου αυτού είναι το TechFreaks

Ήρθε... για να την ακούσεις!

Share
Tweet
Pin
Share
+1