Η Motorola ανακοινώνει ένα τηλέφωνο με αναδυόμενη κάμερα στις 3 Δεκεμβρίου | TechFreaks

Η Motorola ανακοινώνει ένα τηλέφωνο με αναδυόμενη κάμερα στις 3 Δεκεμβρίου | TechFreaks


Η Motorola είχε ενα εκπληκτικά πολυάσχολο 2019, αλλά δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί. Η εταιρία που εδρεύει στο Σικάγο ανακοίνωσε πρόσφατα ένα νέο event που θα πραγματοποιηθεί στη Βραζιλία την επόμενη εβδομάδα, όπου θα ανακοινώσει ένα νέο κινητό τηλέφωνο με κάμερα pop-out.

Αναμένεται να διατεθεί στο εμπόριο με την ονομασία Motorola One Hyper, και σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει θα διαθέτει μια μεγάλη οθόνη LCD 6,4 ιντσών μπροστά που συνδυάζεται με ένα αρκετά μικρό πηγούνι και τις συνηθισμένες πλευρικές στεφάνες. Χάρη στο σύστημα κάμερας pop-out, το smartphone αναμένεται επίσης να παραλείψει τις εγκοπές και τις οπές στην οθόνη που η Motorola χρησιμοποίησε πρόσφατα.

Το πίσω μέρος του τηλεφώνου θα είναι η συνηθισμένη υπόθεση ενός γυάλινου πάνελ που συνδυάζεται με σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων και μια κάθετη ρύθμιση κάμερας στην επάνω αριστερή γωνία. Σε αυτήν την περίπτωση, ωστόσο, η ενότητα ευθυγραμμίζεται με τον ανεξάρτητο shooter 32-megapixel selfie. Οι φήμες δείχνουν ότι μια πρωτεύουσα πίσω κάμερα 64-megapixel θα συνοδεύεται από έναν ειδικό αισθητήρα βάθους.

Σε εσωτερικό επίπεδο, η Motorola αναμένεται για άλλη μια φορά να χρησιμοποιήσει το Snapdragon 675 της Qualcomm, το ίδιο chipset που βρέθηκε μέσα στο Moto Z4 και το One Zoom. Αναμένεται ότι θα συνδυαστεί με 4GB μνήμης RAM και 128GB αποθήκευσης ως βασική έκδοση, αν και άλλες παραλλαγές θα μπορούσαν να είναι διαθέσιμες για αγορά.

Τα πρώτα κινητά τηλέφωνα Motorola One-branded έχουν αποσταλεί με stock Android ως μέρος του προγράμματος Android One. Αλλά πιο πρόσφατα μοντέλα έχουν εγκατασταθεί με το προσαρμοσμένο Android skin της εταιρίας και είναι πιθανό το One Hyper να κάνει το ίδιο πράγμα. Αυτή τη φορά όμως, το Android 10 αναμένεται να είναι προεγκατεστημένο.

Δεν υπάρχει δυστυχώς καμία λέξη σχετικά με τις τιμές ή τη διαθεσιμότητα αυτή τη στιγμή. Ευτυχώς για εμάς, η εκδήλωση απέχει λιγότερο από μία εβδομάδα, οπότε δεν θα χρειαστεί να περιμένουμε πολύ.

Η Motorola ανακοινώνει ένα τηλέφωνο με αναδυόμενη κάμερα στις 3 Δεκεμβρίου

ΠερισσότεραΕπίσημη πηγή του άρθρου αυτού είναι το TechFreaks

Ήρθε... για να την ακούσεις!

Share
Tweet
Pin
Share