Η Nokia στην εκδήλωση MWC 2019 ενδεχομένως να αποκαλύψει τελικά το Nokia 9 PureView | TechFreaks

Η Nokia στην εκδήλωση MWC 2019 ενδεχομένως να αποκαλύψει τελικά το Nokia 9 PureView | TechFreaks


Το φετινό MWC φαίνεται ότι θα είναι γεμάτο με συναρπαστικές ανακοινώσεις προϊόντων όπως πάντα, παρά τα σχέδια της Samsung να παρουσιάσει αναμφισβήτητα τα πιο πολυαναμενόμενα νέα τηλέφωνα της άνοιξης σε προηγούμενη εκδήλωση του Σαν Φρανσίσκο. Η τελευταία εταιρία του MWC 2019 που θα προγραμματίσει επίσημα ένα «showdown» στην Βαρκελώνη τον επόμενο μήνα είναι η HMD Global.

Ο υπεύθυνος προϊόντων της HMD, Juho Sarvikas, ήταν αναπάντεχα αυτός που έκανε την μάλλον προβλέψιμη ανακοίνωση στο Twitter, αναφέροντας μόνο μια ημερομηνία για τώρα. Δεν γνωρίζουμε τον χρόνο εκκίνησης της εκδήλωσης της Nokia στις 24 Φεβρουαρίου MWC 2019, και συμπτωματικά η LG «Premiere» που έχει οριστεί για την ίδια μέρα στον ίδιο χώρο δεν διαθέτει επίσης επίσημη ώρα έναρξης.

Φυσικά, ενδιαφερόμαστε πολύ περισσότερο για το τι θα μπορούσαν να μας δείξουν οι συσκευές με το εμπορικό σήμα της Nokia την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου. Παρόλο που δεν υπάρχουν εγγυήσεις περίπου ένα μήνα πριν από την έναρξη της εκδήλωσης, ο κατάλογος των «υπόπτων» περιλαμβάνει ένα Nokia 8.1 Plus και Nokia 6.2 με οπές κάμερων στην οθόνη, καθώς και την πολυαναμενόμενη ναυαρχίδα Nokia 9 PureView.

Στη συνέχεια, τα 8.1 Plus και 6.2 θα μπορούσαν να είναι ένα και το αυτό προϊόν, ενώ το Nokia 9 (PureView) με τις 5 πίσω κάμερες, έχει φημολογηθεί για τόσες διαφορετικές ημερομηνίες κυκλοφορίας τον τελευταίο χρόνο ώστε να είμαστε πραγματικά τρομαγμένοι να κάνουμε μια πρόβλεψη, ναι μεν θα θέλαμε να το δούμε στην εκδήλωση αλλά δεν θα μας κάνει και έκπληξη να χρειαστεί να κάνουμε και άλλη υπομονή.

Σίγουρα πάντως όπως και αν έχουν τα πράγματα είναι σίγουρο ότι φέτος θα δούμε πολλά «διαφορετικά» smatphones στο φετινό MWC τα οποία θα μας δείξουν τον δρόμο προς το μέλλον των κινητών τηλεφώνων.Επίσημη πηγή του άρθρου αυτού είναι το TechFreaks

Ήρθε... για να την ακούσεις!

Share
Tweet
Pin
Share
+1