Η Nubia ανακοίνωσε την παρουσίαση του Red Magic 3 Gaming handset στις 28 Απριλίου | TechFreaks

Η Nubia ανακοίνωσε την παρουσίαση του Red Magic 3 Gaming handset στις 28 Απριλίου | TechFreaks


Μετά την πρόσφατη ανανέωση του smartphone Black Shark, ο ανταγωνιστής της, η Nubia επιβεβαίωσε επίσημα την ημερομηνία έναρξης του Red Magic 3. Η έναρξη του handset, που προγραμματίζεται για τις 28 Απριλίου, έρχεται μόλις έξι μήνες μετά την άφιξη του Red Magic 2, η οποία τέθηκε σε ισχύ το Σεπτέμβριο του περασμένου έτους.

Πολλά χαρακτηριστικά γνωρίσματα του Red Magic 3 έγιναν επίσης teased από την επίσημη nubia αυτό το μήνα και το handset έχει εμφανιστεί επίσης σε benchmarks όπως το AnTuTu. Ακολουθούν οι λεπτομέρειες που γνωρίζουμε σχετικά με το επερχόμενο gaming smartphone της nubia.

Όσον αφορά τις επίσημες πληροφορίες, το Red Magic 3 έχει αναφερθεί ότι διαθέτει μια μπαταρία χωρητικότητας άνω των 5.000mAh. Αυτό θα πρέπει να εξυπηρετεί το σκοπό ακόμη και για hardcore gamers σε μεγάλο βαθμό. Αυτό θα συμπληρωθεί επίσης με γρήγορη φόρτιση 30W, η οποία θα κάνει το κινητο ακόμα περισσότερο ένα θηρίο αντοχής. Το Red Magic 3 θα διαθέτει επίσης το τελευταίο SoC από την Qualcomm, το τσιπ Snapdragon 855, μαζί με 12GB μνήμης RAM. Ως συνήθως, θα υπάρχει κάποια μορφή ψύξης στο κινητό και οι φήμες υποδηλώνουν ένα σύστημα διπλού αέρα + υγρού ελέγχου θερμοκρασίας παρόμοιο με το Black Shark 2.

nubia 3 teaser

Σύμφωνα με διαρροές και φήμες, το Red Magic 3 πιστεύεται ότι διαθτει μια οθόνη με υψηλότερο από το βασικό ρυθμό ανανέωσης. Άλλα χαρακτηριστικά όπως το 4D Shock, τα αποκλειστικά κουμπιά παιχνιδιών αναμένεται επίσης να βρίσκονται στο επερχόμενο gaming smartphone. Μια ιδανική εικασία θα ήταν 90Hz, αλλά θα μπορούσαμε να δούμε το nubia να μας εμφανίζει το χαρακτηριστικό αυτό μέσα στις επόμενες εβδομάδες. Το smartphone πρόσφατα ολοκλήρωσε τα Master Lu charts με βαθμολογία 470.574. 

ΠερισσότεραΕπίσημη πηγή του άρθρου αυτού είναι το TechFreaks

Ήρθε... για να την ακούσεις!

Share
Tweet
Pin
Share
+1