Η NVIDIA μπορεί σύντομα να ξεκινήσει νέο, ισχυρότερο SHIELD Android TV box | TechFreaks

Η NVIDIA μπορεί σύντομα να ξεκινήσει νέο, ισχυρότερο SHIELD Android TV box | TechFreaks


Η NVIDIA τα πήγε πολύ καλά με το SHIELD, ένα από τα καλύτερα Android TV Box που είναι διαθέσιμα αυτή τη στιγμή στην αγορά. Ωστόσο, δεδομένου ότι η συσκευή ξεκίνησε πριν από τέσσερα χρόνια, άρχισε να φαίνεται η ηλικία της, παρόλο που ένα ενημερωμένο μοντέλο κυκλοφόρησε μέσα στο 2017.

Προφανώς, η NVIDIA προσπαθεί να αναζωογονήσει τη σειρά Android TV Box για δύο χρόνια τώρα, αλλά τα περισσότερα από τα έργα της εταιρείας απέτυχαν. Ευτυχώς, ένα από τα projects που η NVIDIA έχει εργαστεί όλα αυτά τα χρόνια έχει κατά πάσα πιθανότητα πάρει το πράσινο φως, σύμφωνα με το XDA Developers.

Η κωδική ονομασία μιας αναβαθμισμένης μονάδας NVIDIA SHIELD έχει εντοπιστεί πρόσφατα στο Google Play Developer Console Device Catalog, γεγονός που επιβεβαιώνει ότι λογικά θα μπορούμε σύντομα να αποκτήσουμε ένα νέο Android TV Box από την NVIDIA.

Οι κύριες διαφορές μεταξύ του TV SHIELD 2017 και του επερχόμενου μοντέλου είναι το λειτουργικό σύστημα και το chipset. Το νέο Android TV Box θα κυκλοφορήσει με το Android 9.0 Pie κατ’ ευθείαν από το κουτί, σε αντίθεση με την τρέχουσα γενιά που τρέχει το Android 8.0 Oreo.

Στη συνέχεια, η επερχόμενη συσκευή SHIELD TV είναι πιθανό να βασίζεται σε μια νέα έκδοση του chipset Tegra X1, το οποίο είναι ελαφρώς καλύτερο από πλευράς απόδοσης και διαχείρισης ενέργειας. Δεδομένου ότι η καταχώριση στον κατάλογο συσκευών δεν περιέχει λεπτομέρειες σχετικά με τις προδιαγραφές, είναι αδύνατο να προσδιορίσουμε εάν οι πληροφορίες στην αναφορά είναι ακριβείς ή όχι.

Σίγουρα όμως θα μάθουμε περισσότερα σε μερικές εβδομάδες στις οποίες αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα η νέα συσκευή.

NVIDIA SHIELD Android TV 2019

ΠερισσότεραΕπίσημη πηγή του άρθρου αυτού είναι το TechFreaks

Ήρθε... για να την ακούσεις!

Share
Tweet
Pin
Share
+1