Η OnePlus θα παρουσιάσει ένα πρωτότυπο της 5G ναυαρχίδας της στο MWC | TechFreaks

Η OnePlus θα παρουσιάσει ένα πρωτότυπο της 5G ναυαρχίδας της στο MWC | TechFreaks


Η OnePlus έχει κάνει αναφορά για το πρώτο της 5G smartphone εδώ και αρκετό καιρό. Πρόσφατα ανακοίνωσε επίσης μια εκδήλωση στο MWC 2019 αργότερα αυτό το μήνα. Και σήμερα η εταιρία έχει επιβεβαιώσει ότι στην εκδήλωση θα γίνει παρουσίαση του συγκεκριμένου τηλεφώνου.

Μιλώντας για την επερχόμενη εκδήλωση της MWC, η κινεζική εταιρεία δήλωσε ότι καλεί όλους να «επικοινωνούν» μέσω ενός δικτύου 5G στο stand της στο περίπτερο της Qualcomm στο Mobile World Congress. Επιπλέον, η δημοφιλής μάρκα αποκάλυψε ότι οι συμμετέχοντες θα μπορούν να «δοκιμάσουν τις δυνατότητες του 5G gaming» μέσω ενός από τα τελευταία «πρωτότυπα τηλέφωνα OnePlus 5G». Αυτό θα μας δώσει μια ιδέα για το επίπεδο απόδοσης που μπορεί να αναμένεται από το τελικό προϊόν .

Προς το παρόν, οι ακριβείς προδιαγραφές του premium smartphone της εταιρίας παραμένουν ασαφείς. Ωστόσο, η στενή συνεργασία της OnePlus με την Qualcomm σημαίνει ότι το Snapdragon 855 θα συμπεριληφθεί στο εσωτερικό μαζί με το μόντεμ Snapdragon X50 που θα προσφέρει δυνατότητες 5G.

Σχετικά με το design, η δημοφιλής μάρκα δεν αποκάλυψε πάρα πολλά. Είναι ενδιαφέρον, ωστόσο, ότι μια προηγούμενη διαρροή έδειξε ότι είναι έτοιμη μια συσκευή bezel-less με μηχανισμό ολίσθησης. Η OnePlus-branded 5G ναυαρχίδα αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο της κάποια στιγμή τον Μάιο παράλληλα με το OnePlus 7. Το Oneplus 7 δεν θα πρέπει να έχει τιμή πολύ υψηλότερη από το σημερινό OnePlus 6T, αλλά το μοντέλο 5G φαίνεται ότι θα κοστίσει επιπλέον, το πόσο παραπάνω όμως δεν είμαστε σε θέση να το γνωρίζουμε.

ΠερισσότεραΕπίσημη πηγή του άρθρου αυτού είναι το TechFreaks

Ήρθε... για να την ακούσεις!

Share
Tweet
Pin
Share
+1