Η OnePlus προωθεί την μεγαλύτερη πώληση της Black Friday με σημαντικές εκπτώσεις στα 7 Pro και 6T | TechFreaks

Η OnePlus προωθεί την μεγαλύτερη πώληση της Black Friday με σημαντικές εκπτώσεις στα 7 Pro και 6T | TechFreaks


Παρόλο που οι τιμές για τα smartphones της OnePlus αυξάνονται σταθερά τα τελευταία χρόνια, το value for money τους παραμένει λίγο πολύ ασύγκριτο, γεγονός που καθιστά τις επίσημες εκπτώσεις εξαιρετικά δύσκολες. Ως εκ τούτου, δεν μπορείτε να μας κατηγορήσετε για το γεγονός ότι χαιρόμαστε ιδιαίτερα που το υπερσύγχρονο OnePlus 7 Pro έχει μια έκπτωση 50 δολάρια από το συνηθισμένο στην έκδοση 8GB μνήμη RAM με 256 εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου.

Αλλά είμαστε τώρα μόλις λίγες μέρες μακριά από την αρχή της αναμφισβήτητα μεγαλύτερης πώλησης Black Friday στη σχετικά σύντομη αλλά σίγουρα γεμάτη ιστορία της εταιρείας. Το OnePlus 7 Pro με την αναδυόμενη φωτογραφική μηχανή, καθώς και το σημερινό χαμηλότερου κόστους OnePlus 6T θα έχουν σημαντική έκπτωση μεταξύ 18 Νοεμβρίου και 2 Δεκεμβρίου στον επίσημο ιστότοπο της εταιρείας κατασκευής τους.

Σημειώστε ότι αν και η εταιρεία προειδοποιεί ότι το απόθεμα θα είναι «πολύ περιορισμένο» στις τεράστιες εκπτώσεις που θα διαβάσετε παρακάτω, οπότε δεν θα ήταν μεγάλη έκπληξη να δείτε όλο το απόθεμα να εξαντλείται πολύ πριν από την κανονική ημερομηνία της Black Friday στις 29 Νοεμβρίου.

Και για να σας βγάλουμε από την αγωνία το Pro 7, μπορεί να φτάσει αυτή την περίοδο των εκπτώσεων στα $ 549 (κάτω από τιμή εκκίνησης $ 699 ή την σημερινή που είναι μειωμένη στα $ 649) με έναν ισχυρό επεξεργαστή Snapdragon 855, ευέλικτο σύστημα κάμερας 48 + 8 + 16MP , εξαιρετικά μεγάλη οθόνη AMOLED Fluid 6,67 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 90Hz και μπαταρία 4.000mAh.

Εν τω μεταξύ, όσοι θέλουν να περάσουν όσο το δυνατόν λιγότερο και να πάρουν ακόμα ένα όμορφο κινητό τηλέφωνο και τέλεια ικανό τηλέφωνο μπορεί να ενδιαφέρονται για την έκπτωση του OnePlus 6T, η οποία θα δει την τιμή του τηλεφώνου από τα σημερινά $ 549 στην τιμή των 449 δολαρίων. Ακόμα καλύτερα, η OnePlus σχεδιάζει να δώσει μαζί δωρεάν μια μαύρη θήκη για το 6Τ ως ένα άλλο δώρο της Black Friday.

ΠερισσότεραΕπίσημη πηγή του άρθρου αυτού είναι το TechFreaks

Ήρθε... για να την ακούσεις!

Share
Tweet
Pin
Share