Η Realme συνεχίζει το εντυπωσιακό φετινό της ντεμπούτο, φτάνοντας 4 εκατομμύρια χρήστες | TechFreaks

Η Realme συνεχίζει το εντυπωσιακό φετινό της ντεμπούτο, φτάνοντας 4 εκατομμύρια χρήστες | TechFreaks


Η Realme φέρεται να απολαμβάνει ένα επιτυχημένο ντεμπούτο για το 2018, καθώς το υπο-brand της Oppo παρείχε οικονομικά, αλλά ικανά, smartphones. Τώρα, η εταιρεία αποκάλυψε ένα ακόμα ορόσημο για το πρώτο έτος της στην αγορά. Η Realme έφτασε τους τέσσερα εκατομμύρια χρήστες, σύμφωνα με tweet από τον επίσημο λογαριασμό της εταιρείας. Είναι αξιοσημείωτο επίτευγμα όταν σκεφτούμε ότι η διανομή της μάρκας περιορίστηκε σε μεγάλο βαθμό στην Ινδία και την περιοχή της Νοτιοανατολικής Ασίας.

Ο αριθμός των τεσσάρων εκατομμυρίων για την εταιρία σημαίνει ότι θα μπορούσε να είναι μπροστά από άλλες καθιερωμένες εταιρίες όπως η HTC. Τα νέα έρχονται επίσης περίπου ένα μήνα μετά την έρευνα της Counterpoint ότι η Realme ήταν στην τρίτη θέση συνολικά για τις πωλήσεις στην Ινδία κατά την περίοδο των διακοπών. Αυτό έβαλε την εταιρεία μπροστά από τις Huawei, LG, OnePlus και άλλους για την περίοδο των πωλήσεων.

Τα στοιχεία του Counterpoint δείχνουν ότι η sub-drand ήταν ουσιαστικά ανύπαρκτη όσον αφορά τις πωλήσεις off line κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Ευτυχώς, η Realme ανακοίνωσε μόλις τα τέλη του 2019 ότι θα προσφέρει πωλήσεις off line σε 150 ινδικές πόλεις.

Η εταιρία έχει ήδη δηλώσει την πρόθεσή της να επεκταθεί σε περισσότερες ασιατικές χώρες, καθώς και στις περιοχές της Μέσης Ανατολής και της Αφρικής. Έτσι, εάν η εταιρεία είναι σε θέση να διατηρήσει αυτή τη δυναμική, ενώ παράλληλα προσθέτει πωλήσεις off line, δεν υπάρχει κανένας λόγος για τον οποίο το 2019 δεν πρέπει να βλέπει μεγαλύτερους αριθμούς και ίσως και μια επέκταση σε Ευρωπαϊκές χώρες.

ΠερισσότεραΕπίσημη πηγή του άρθρου αυτού είναι το TechFreaks

Ήρθε... για να την ακούσεις!

Share
Tweet
Pin
Share
+1