Η Redmi κάνει tease την αναδυόμενη κάμερα για το Redmi K20, επιβεβαιώνει την κυκλοφορία στις 28 Μαΐου | TechFreaks

Η Redmi κάνει tease την αναδυόμενη κάμερα για το Redmi K20, επιβεβαιώνει την κυκλοφορία στις 28 Μαΐου | TechFreaks


Η Redmi πρόκειται σύντομα να ξεκινήσει την πρώτη ναυαρχίδα της και το sub-brand σήμα της Xiaomi αποκάλυψε τώρα μια ημερομηνία έναρξης για τη συσκευή. Σύμφωνα με μια δημοσίευση στο Weibo από τον επίσημο λογαριασμό της Redmi, το high-end τηλέφωνο θα ξεκινήσει στις 28 Μαΐου. Η εταιρεία ανέφερε δύο ακόμα χαρακτηριστικά στο Weibo, συγκεκριμένα έναν αισθητήρα φωτογραφικής μηχανής 48MP από τη Sony (το IMX586) και μια αναδυόμενη κάμερα selfie.

Η φωτογραφική μηχανή 48MP επιτρέπει στους χρήστες να λαμβάνουν εικόνες πλήρους ανάλυσης κατά τη διάρκεια της ημέρας, αλλά χρησιμοποιεί τεχνολογία pixel-binning για την παροχή φωτεινότερων λήψεων 12MP σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Και αν μοιάζει με τη φωτογραφική μηχανή του Redmi Note 7 Pro ή το shooter του Xiaomi Mi 9 (και οι δύο χρησιμοποιούν τον αισθητήρα IMX586 επίσης), τότε θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για μια πολύ αξιοσέβαστη εμπειρία.

redmi k20 teaser boxing

Εν τω μεταξύ, η αναδυόμενη κάμερα selfie επιτρέπει στο Redmi να διαθετει μια οθόνη full screen χωρίς να χρησιμοποιεί εγκοπή, τρύπα ή οπή στην οθόνη. Η αναδυόμενη φωτογραφική μηχανή και ο οπίσθιος shooter 48MP δεν είναι οι μοναδικές επιβεβαιωμένες δυνατότητες του Redmi K20 για τις οποίες γνωρίζουμε. Το κινητό τηλέφωνο από εμπορικό σήμα της Xiaomi επιβεβαίωσε προηγουμένως ένα chipset Snapdragon 855 στη νέα ναυαρχίδα.

redmi k20 2 teasers

Δεν γνωρίζουμε για άλλα σημαντικά χαρακτηριστικά ακόμα, αλλά αν είναι σαν άλλα τηλέφωνα Xiaomi, μπορείτε να περιμένετε αρκετά καλές προδιαγραφές για τα χρήματα σας.

ΠερισσότεραΕπίσημη πηγή του άρθρου αυτού είναι το TechFreaks

Ήρθε... για να την ακούσεις!

Share
Tweet
Pin
Share
+1