Η Samsung αποκαλύπτει τυχαία το πρώτο πτυσσόμενο τηλέφωνο της | TechFreaks

Η Samsung αποκαλύπτει τυχαία το πρώτο πτυσσόμενο τηλέφωνο της | TechFreaks


Φαίνεται ότι το επίσημο κανάλι της Samsung Βιετνάμ βιάστηκε λίγο παραπάνω και δημοσίευσε κατά λάθος ένα από τα βίντεο προώθησης της εταιρείας πρόωρα, αποκαλύπτοντας αυτό που δεν έπρεπε να είχε αποκαλυφθεί ακόμα. Αυτό το βίντεο καταργήθηκε γρήγορα από την εταιρεία, αλλά έχει μεταφορτωθεί ξανά στο YouTube και έχει ενσωματωθεί παρακάτω, για λόγους ευκολίας.

Αυτό το βίντεο έχει διάρκεια ακριβώς ενός λεπτού και δείχνει μια δέσμη εννοιολογικών ιδεών, με άλλα λόγια προϊόντα που μπορεί να γίνουν μέρος της ζωής μας στο μέλλον. Ένα από αυτά τα προϊόντα είναι πραγματικά ένα αναδιπλούμενο smartphone και παρουσιάζεται σε αυτό το βίντεο πολύ σύντομα, αλλά αρκετά για να μας δώσει κάποιες περισσότερες πληροφορίες, υποθέτοντας ότι πρόκειται για την επερχόμενη συσκευή της εταιρείας. Φαίνεται πραγματικά ότι αυτό το διαφημιστικό βίντεο έπρεπε να δημοσιευθεί αργότερα αυτό το μήνα σε κάποιο σημείο.

Η αναδιπλούμενη συσκευή που βλέπετε σε αυτό το βίντεο θυμίζει πραγματικά αυτό που έδειξε η Samsung κατά τη διάρκεια του developer’s conference στα τέλη του περασμένου έτους, αν και αυτή η συσκευή δείχνει να έχει μια πολύ μεγαλύτερη οθόνη στο εξωτερικό, και λογικά και στο εσωτερικό. Όπως μπορείτε να δείτε, η συσκευή ανοίγει σαν ένα βιβλίο και έχει ξεχωριστή οθόνη στο εξωτερικό. Αυτή η εξωτερική οθόνη λειτουργεί ως το ήμισυ της πίσω πλευράς του τηλεφώνου όταν είναι ξετυλιγμένη, ενώ λειτουργεί ως μοναδική οθόνη όταν το τηλέφωνο είναι διπλωμένο.

Μόλις ανοίξετε τη συσκευή, θα έχετε πρόσβαση σε μια πολύ μεγαλύτερη οθόνη και φαίνεται ότι η Samsung έκοψε τα bezels αρκετά σε αυτό το τηλέφωνο, τουλάχιστον κρίνοντας την εξωτερική οθόνη και το τμήμα του εσωτερικού πάνελ. Το τηλέφωνο φαίνεται να είναι κάπως παχύ, τουλάχιστον για τα σημερινά πρότυπα των smartphones στην αγορά, αν και αυτό ήταν αναμενόμενο, επειδή η συσκευή διπλώνει.

Η Samsung είχε προγραμματίσει τη συνέντευξη τύπου της «Unpacked» για τις 20 Φεβρουαρίου και θα ανακοινώσει τα τηλέφωνα της σειράς Galaxy S10 σε αυτή την εκδήλωση Τύπου. Το ερώτημα παραμένει, αν το πτυσσόμενο smartphone της εταιρείας θα κυκλοφορήσει μαζί με το Galaxy S10. Λοιπόν, είναι πιθανό, αν και η εταιρεία μπορεί να φιλοξενήσει ξεχωριστή εκδήλωση τύπου για τη συγκεκριμένη συσκευή και μπορεί να το κάνει και στο Mobile World Congress (MWC) στη Βαρκελώνη, το οποίο προγραμματίζεται να ξεκινήσει στο τέλος του μήνα. Σε κάθε περίπτωση, το τηλέφωνο έρχεται σύντομα, το μόνο ερώτημα είναι πότε ακριβώς.

ΠερισσότεραΕπίσημη πηγή του άρθρου αυτού είναι το TechFreaks

Ήρθε... για να την ακούσεις!

Share
Tweet
Pin
Share
+1