Η Samsung επιβεβαιώνει ότι το Android 10 beta για το Galaxy Note 10 έρχεται σύντομα | TechFreaks

Η Samsung επιβεβαιώνει ότι το Android 10 beta για το Galaxy Note 10 έρχεται σύντομα | TechFreaks


Παρόλο που η Samsung ανέβαλε την κυκλοφορία του βασισμένου σε Android 10 One UI 2 beta για τη σειρά Galaxy Note 10 για αρκετές ημέρες, φαίνεται ότι η αναμονή σύντομα θα έχει τελειώσει, τουλάχιστον για επιλεγμένους χρήστες σε ορισμένες χώρες.

Μετά την κυκλοφορία μιας παρόμοιας ενημερωμένης έκδοσης στη σειρά Galaxy S10, ο κορεατικός κολοσσός μόλις επιβεβαίωσε (μέσω του AndroidSoul) ότι το One UI 2 beta που βασίζεται στο Android 10 θα πάρει το δρόμο του στο Galaxy Note 10 και το Note 10 Plus (συμπεριλαμβανομένων των 5G παραλλαγών) .

Η ανακοίνωση δεν αναφέρει ημερομηνίες κυκλοφορίας, αλλά λέει ότι η ενημέρωση θα είναι «σύντομα» διαθέσιμη, αλλά σύμφωνα με μια προηγούμενη αναφορά, η σειρά Galaxy Note 10 θα πρέπει να λάβει την ενημερωμένη έκδοση One UI 2 beta με Android 10 στις 24 Οκτωβρίου και αυτό. δεν είναι πολύ μακριά.

Τα κακά νέα είναι ότι η ενημέρωση θα είναι διαθέσιμη μόνο στη Νότια Κορέα κατά την έναρξη, αν και υπάρχει η ελπίδα ότι η Samsung θα επεκτείνει το πρόγραμμα beta σε άλλες χώρες, συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ, του Ηνωμένου Βασιλείου, της Γερμανίας, της Ινδίας, της Γαλλίας, της Ισπανίας και της Κίνας.

Όλοι οι ιδιοκτήτες του Galaxy Note 10 στη Νότια Κορέα που θα ήθελαν μια γεύση του Android 10, θα πρέπει να εγγραφούν για το πρόγραμμα beta μέσω της εφαρμογής Samsung Members. Η τελική έκδοση της ενημερωμένης έκδοσης πρέπει να κυκλοφορήσει μέσα σε λίγους μήνες, παρόλο που η Samsung δεν έχει προσφέρει ακόμα ETA.

ΠερισσότεραΕπίσημη πηγή του άρθρου αυτού είναι το TechFreaks

Ήρθε... για να την ακούσεις!

Share
Tweet
Pin
Share
+1