Η Samsung θα επενδύσει 40 εκατομμύρια δολάρια στην Niantic, προγραμματιστή του Pokemon Go, για αποκλειστικά παιχνίδια | TechFreaks

Η Samsung θα επενδύσει 40 εκατομμύρια δολάρια στην Niantic, προγραμματιστή του Pokemon Go, για αποκλειστικά παιχνίδια | TechFreaks


Η Samsung αναμένεται να επενδύσει 40 εκατομμύρια δολάρια στην εταιρεία Niantic Inc προγραμματιστή των Pokemon Go και Ingress. Σύμφωνα με εσωτερικές πηγές της εταιρίας, η Niantic θα αναλάβει την ανάπτυξη εξειδικευμένων κινητών παιχνιδιών αποκλειστικά για τα τηλέφωνα Samsung Galaxy. Αυτή η συνεργασία θα μπορούσε να οδηγήσει σε παιχνίδια που αναπτύχθηκαν από τη Niantic προ-φορτωμένα σε συσκευές Samsung, ανέφερε μια ανώνυμη εσωτερική πηγή στο The Inquirer.

Ενώ οι λεπτομέρειες σχετικά με τη συμφωνία παραμένουν μάλλον άγνωστες σε αυτό το σημείο, σύμφωνα με την έκθεση, η Niantic προσπαθεί να συγκεντρώσει χρήματα για μια IPO (initial public offering) το 2019, ενώ η Samsung είναι πολύ χαρούμενη να προσφέρει κάποια χρήματα στον κύριο του έργου για κάποιο ποιοτικό αποκλειστικό περιεχόμενο.

Η Niantic έφτιαξε όνομα με το παιχνίδι AR με βάση την τοποθεσία Ingress, αλλά πραγματικά ξέφυγε αρκετά με το Pokemon Go το 2016. Ωστόσο, αυτή η νέα συμφωνία με τη Samsung θα αναφέρεται αρχικά γύρω από ένα παιχνίδι του Χάρι Πότερ, το οποίο πιθανότατα θα είναι τεράστια απόκλιση από τους προηγούμενους τίτλους AR του προγραμματιστή. Επί του παρόντος δεν είναι σαφές αν πρόκειται για μια αναθεωρημένη έκδοση του επερχόμενου Harry Potter: Wizards Unite ή αν πρόκειται να είναι κάτι τελείως διαφορετικό, αλλά η έκθεση ισχυρίζεται ότι πρόκειται πιθανότατα να είναι ένας αποκλειστικός τίτλος του Galaxy Note που θα κάνει μεγάλη χρήση του S-Pen της Samsung.

«Μετά από πολλά παζάρια και πιέσεις, η Niantic αρνήθηκε να κάνει ένα παιχνίδι χωρίς μια μεγάλη επένδυση από τη Samsung και ο αριθμός αυτής έφτασε ήταν $ 40 εκατ.», Ανέφερε η πηγή στο The Inquirer. Η συνεργασία θα μπορούσε να ανακοινωθεί επίσημα πριν από το τέλος του τρέχοντος έτους και ίσως να δούμε το αποτέλεσμα της από το Φεβρουάριο του 2019, στο Samsung Galaxy S10.

ΠερισσότεραΕπίσημη πηγή του άρθρου αυτού είναι το TechFreaks

Ήρθε... για να την ακούσεις!

Share
Tweet
Pin
Share
+1