Η Samsung θα παρουσιάσει το Galaxy S10 στις 20 Φεβρουαρίου | TechFreaks

Η Samsung θα παρουσιάσει το Galaxy S10 στις 20 Φεβρουαρίου | TechFreaks


Μετά την σημερινή έκθεση της WSJ σχετικά με την ημερομηνία παρουσίασης του Samsung Galaxy S10, έχουμε τώρα επίσημη επιβεβαίωση απευθείας από την πηγή. Η Samsung ξεκίνησε να στέλνει προσκλήσεις για την εκδήλωση Galaxy Unpacked που έχει οριστεί για την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2019 στο Σαν Φρανσίσκο.

Η σχεδίαση της πρόσκλησης δεν αφήνει καμία αμφιβολία ότι η Samsung θα ξεκινήσει τη δέκατη έκδοση του τηλεφώνου ναυαρχίδας της στις 20 Φεβρουαρίου. Η εικόνα φαίνεται να απεικονίζει το ελαφρώς καμπύλο άκρο ενός μοβ τηλεφώνου, αλλά δεν υπάρχει τίποτα άλλο που μπορούμε να καταλάβουμε από αυτό.

Μια κίνηση που μοιράζεται ο λογαριασμός Twitter της Samsung υποδεικνύει ότι η εταιρεία επιθυμεί να επισημάνει τα εξαιρετικά λεπτά αξεσουάρ στα νέα της τηλέφωνα.

Ενώ το Galaxy S10 και το Galaxy S10 Plus είναι σχεδόν έτοιμα και θα κυκλοφορήσουν σχεδόν αμέσως μετά την παρούσιαση τους, δεν γνωρίζουμε ακόμα αν θα δούμε την συσκευή αναδίπλωσης που δουλεύει η Samsung για περισσότερο από μισή δεκαετία. Η ίδια η πρόσκληση δεν κάνει καμία αναφορά στο λεγόμενο Galaxy F, αλλά είναι πιθανό ότι η Samsung θα χρησιμοποιήσει την ευκαιρία να αναδείξει τη συσκευή.

Σύμφωνα με φήμες, η Samsung θα παρουσιάσει το πρώτο πτυσσόμενο τηλέφωνο στις 20 Φεβρουαρίου, αλλά δεν είναι σαφές εάν η συσκευή θα έχει μια πλήρη κυκλοφορία εκείνη την εποχή.

Περισσότερα

Επίσημη πηγή του άρθρου αυτού είναι το TechFreaks

Ήρθε... για να την ακούσεις!

Share
Tweet
Pin
Share