Η Samsung παρουσιάζει δύο νέους φορητούς υπολογιστές με Windows, ο ένας διαθέτει ενσωματωμένο S Pen | TechFreaks

Η Samsung παρουσιάζει δύο νέους φορητούς υπολογιστές με Windows, ο ένας διαθέτει ενσωματωμένο S Pen | TechFreaks


Κατά τη διάρκεια του ετήσιου συνεδρίου Samsung Developers Conference, η εταιρία αποκάλυψε δύο νέους φορητούς υπολογιστές με Windows: το Samsung Galaxy Book Flex και το Galaxy Book Ion. Το Samsung Galaxy Book Flex είναι ένας μετατρέψιμος φορητός υπολογιστής με μεντεσέδες 360 μοιρών που το μετατρέπει σε tablet, ενώ το Galaxy Book Ion είναι ένα παραδοσιακό σχεδιασμό clamshell.

Και οι δύο φορητοί υπολογιστές είναι αρκετά ισχυροί, με τους τελευταίους επεξεργαστές Intel δέκατης γενιάς, υποστήριξη Wi-Fi , οθόνες QLED, μέχρι 16GB μνήμης RAM και έως και 1TB εσωτερικής αποθήκευσης solid-state. Είναι και οι δύο διαθέτουν ωραίο σχεδιασμό, με κομψά σχέδια και μια παλέτα χρωμάτων Royal Blue.

Και οι δύο φορητοί υπολογιστές είναι επίσης πολύ λεπτοί και ελαφριοί. 

Το Galaxy Book Flex, όμως, είναι το πιο ενδιαφέρον από το ζευγάρι. Μαζί με το σχεδόν μπλε πληκτρολόγιο και πλαίσιο, η συσκευή διαθέτει ενσωματωμένο στυλό Bluetooth S, το ίδιο θα το βρείτε στο smartphone Samsung Galaxy Note 10. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε gesture controls με το S Pen για να πραγματοποιήσετε μια παρουσίαση του PowerPoint, για παράδειγμα.

Δεδομένου ότι το Flex μπορεί να μετατραπεί σε ένα τύπου tablet, το S Pen θα είναι χρήσιμο για άτομα που επιθυμούν να δημιουργήσουν ψηφιακή τέχνη στους φορητούς υπολογιστές τους. Δυστυχώς, η ανάλυση οθόνης όλων των φορητών υπολογιστών δεν ξεπερνάει τα επίπεδα Full HD + ή 1.920 x 1.080. Ένα μοντέλο 4K θα ήταν μια ωραία αναβάθμιση, αλλά δεν μπορείτε να τα έχετε όλα.

Samsung Galaxy Book Flex

Εν τω μεταξύ, από το Samsung Galaxy Book Ion λείπει το S Pen, αλλά έχει σχεδιαστεί περισσότερο για επαγγελματίες του κλάδου. Είναι εξαιρετικά λεπτό σε πάχος μόλις 12,9 χιλιοστών (για το αρχικό μοντέλο) αλλά εξακολουθεί να διαθέτει φοβερή ισχύ.

Και οι δύο φορητοί υπολογιστές διαθέτουν έναν αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων ενσωματωμένο στο πληκτρολόγιο. Το Galaxy Book Ion το δείχνει δυνατά και ξεκάθαρα με το μπλε χρώμα του.

Samsung Galaxy Book Ion

Το Samsung Galaxy Book Ion και το Galaxy Book Flex θα είναι διαθέσιμα σε μοντέλα 13,3 ιντσών και 15,6 ιντσών. Η Samsung δεν αποκάλυψε την τιμή για οποιαδήποτε συσκευή, αλλά δήλωσε ότι θα είναι διαθέσιμη σε επιλεγμένες αγορές μέχρι τον Δεκέμβριο του τρέχοντος έτους.

ΠερισσότεραΕπίσημη πηγή του άρθρου αυτού είναι το TechFreaks

Ήρθε... για να την ακούσεις!

Share
Tweet
Pin
Share
+1