Η Samsung στέλνει στους fans του Fortnite ένα Supply Drop που περιλαμβάνει ένα δωρεάν Galaxy Note 9

Η Samsung στέλνει στους fans του Fortnite ένα Supply Drop που περιλαμβάνει ένα δωρεάν Galaxy Note 9


Το ντεμπούτο του Fortnite για Android και του Samsung Galaxy Note 9 θα συνδέει πάντα το ζευγάρι μεταξύ τους. Η Samsung αποφάσισε να επιβραβεύσει τους κορυφαίους παίκτες του Fortnite στέλνοντάς τους ένα Supply Drop. Εσωτερικά υπήρχαν αναμνηστικές πλάκες, αφίσα του skin Galaxy του Fortnite, καπέλο Fortnite Galaxy Skin και ένα δωρεάν Samsung Galaxy Note 9. Και ο Sammy γύρισε τότε ολόκληρο το Unboxing σε τηλεοπτική διαφήμιση για τη συσκευή.

Παίζοντας στο Fortnite με τη νέα τους Note 9 συσκευή, κάποιοι παίκτες σχολίασαν για το τηλέφωνο. Ένας παίκτης είπε ότι δεν μπορούσε να πιστέψει πόσο ομαλή είναι η δράση του παιχνιδιού. Ένας άλλος σημείωσε ότι παίζοντας το Fortnite στο Galaxy Note 9 “αισθάνεται ακριβώς όπως παίζει στην επιφάνεια εργασίας.” Και με τη μπαταρία των 4000mAh που τροφοδοτεί το smartphone, το Fortnite μπορεί να παιχτεί “για ώρες και ώρες σε αυτό το τηλέφωνο και η μπαταρία θα είναι εντάξει”.

Ένας από τους τυχερούς παραλήπτες του Drop Supply είπε ότι το Samsung Galaxy Note 9 είναι “το τέλειο gaming smartphone.” Είτε συμφωνείτε είτε διαφωνείτε, ίσως να αισθανθείτε λίγη ζήλια να σας κατακλύζει την ώρα που παρακολουθείτε το παρακάτω βίντεο.

Περισσότερα

 Επίσημη πηγή

Ήρθε... για να την ακούσεις!

Share
Tweet
Pin
Share