Η Samsung συνεργάζεται με την Disney και την Pixar για να κρύψει την οπή στην οθόνη του Galaxy S10 | TechFreaks

Η Samsung συνεργάζεται με την Disney και την Pixar για να κρύψει την οπή στην οθόνη του Galaxy S10 | TechFreaks


Πολλοί χρήστες smartphone προτιμούν να έχουν μια τρύπα ή αλλιώς οπή στην οθόνη και όχι μια εγκοπή. Αλλά η αλήθεια είναι ότι δείχνει κάπως όχι τόσο άσχημο αλλά θα λέγαμε παράταιρο. Ευτυχώς όμως με μια έξυπνα σχεδιασμένη ταπετσαρία, η «τρύπα» μπορεί να είναι πρακτικά κρυμμένη ή «συγκαλυμμένη». Με αυτό κατά νου, η Samsung ανακοίνωσε πρόσφατα την έκδοση ειδικής ταπετσαρίας βασισμένη στους χαρακτήρες Disney και Pixar από το The Incredibles, το Frozen και το Zootopia.

Κατασκευασμένα για την οθόνη Infinity-O στα Samsung Galaxy S10 και Galaxy S10e (το Galaxy S10 + διαθέτει οπή διάτρησης για διπλούς αισθητήρες selfie), τα wallpapers της Disney είναι δωρεάν για τους χρήστες του Galaxy S10.

samsung s10 wallpapers

Ταπετσαρία Disney και Pixar για την κάλυψη των τρυπών των Galaxy S10 και Galaxy 10e

Άλλα wallpapers που προσφέρονται από τη Samsung χρησιμοποιούν επίσης έξυπνα σχέδια για να αποκρύψουν την οπή που βρίσκεται στα smartphones της χρησιμοποιώντας την οθόνη Infinity-O. Αυτά μπορούν να αγοραστούν από το Galaxy Store. Η Samsung ανακοίνωσε ότι ελπίζει να προσθέσει σύντομα περισσότερες επιλογές μέσω συνεργασιών με άλλες εταιρείες. Η οθόνη Infinity-O επιτρέπει στη Samsung να προσφέρει στους χρήστες μια καλύτερη εμπειρία full-screen στους χρήστες της.

Η Disney είχε πάντα μια στενή σχέση με την Apple (ο Steve Jobs ήταν ο μεγαλύτερος μέτοχος της Disney για χρόνια), οπότε ήταν ένα σοκ όταν η εταιρεία έκλεισε μια συμφωνία με τη Samsung επιτρέποντας στους χαρακτήρες της να χρησιμοποιηθούν για το χαρακτηριστικό AR Emoji που παρουσιάστηκε πέρυσι με τα Galaxy S9 και Galaxy S9 +. Με τη νέα ανακοίνωση, φαίνεται ότι η Disney είναι ακόμα πολύ κοντά με τη Samsung.

samsung s10 wallpapers

Επιπλέον επιλογές ταπετσαρίας για τα τηλέφωνα Infinity-O της Samsung

ΠερισσότεραΕπίσημη πηγή του άρθρου αυτού είναι το TechFreaks

Ήρθε... για να την ακούσεις!

Share
Tweet
Pin
Share
+1