Η SEGA θα ξεκινήσει νέο παιχνίδι Sonic για κινητά, οι προ-εγγραφές ξεκίνησαν | TechFreaks

Η SEGA θα ξεκινήσει νέο παιχνίδι Sonic για κινητά, οι προ-εγγραφές ξεκίνησαν | TechFreaks


Σε αντίθεση με τα Sonic Runners και Sonic Dash, δύο πολύ δημοφιλή παιχνίδια endless run, το επόμενο παιχνίδι Sonic της SEGA προσφέρει πολλά περισσότερα όταν πρόκειται για το gameplay. Με την ονομασία «Sonic at the Olympic Games – Tokyo 2020», το παιχνίδι επιτρέπει στους χρήστες Android και iOS να παίξουν όχι λιγότερες από 15 διαφορετικές εκδηλώσεις Ολυμπιακών Αγώνων με διάφορους χαρακτήρες του παιχνιδιού.

Αλλά δεν πρόκειται απλώς να παίζετε μέσω των αθλητικών εκδηλώσεων και να μην κάνετε τίποτα για τους Sonic χαρακτήρες. Υπάρχει μια ιστορία πίσω από το Sonic στους Ολυμπιακούς Αγώνες – Τόκιο 2020, η οποία περιλαμβάνει τον Sonic και τους συναδέλφους του που αγωνίζονται εναντίον του Δρ. Eggman και της  band of misfits, ο οποίος έχει αναλάβει την πρωτεύουσα της Ιαπωνίας.

Εδώ είναι και οι 15 εκδηλώσεις των Ολυμπιακών Αγώνων που θα μπορείτε να απολαύσετε στο παιχνίδι: 100μ, 400μ εμπόδια, Ακόντιο, Τοξοβολία, Καράτε, Καταδύσεις, Σκοποβολή, Αναρρίχηση, Ξιφασκία, Τραμπολίνο, BMX και Badminton.

Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει σε Android και iOS στις 7 Μαΐου, αλλά το παιχνίδι έχει ήδη προετοιμαστεί για την προεγγραφή στο Google Play Store. Η SEGA λέει ότι το Sonic στους Ολυμπιακούς Αγώνες – Τόκιο 2020 θα είναι δωρεάν, αλλά η αγορά εντός της εφαρμογής θα είναι απαραίτητη για να παίξετε εξ ολοκλήρου.

Sonic at the Olympic Games – Tokyo 2020

Η SEGA θα ξεκινήσει νέο παιχνίδι Sonic για κινητά, οι προ-εγγραφές ξεκίνησαν

ΠερισσότεραΕπίσημη πηγή του άρθρου αυτού είναι το TechFreaks

Ήρθε... για να την ακούσεις!

Share
Tweet
Pin
Share
+1