Η Sony αποκαλύπτει όλα τα τηλέφωνα Xperia που είναι κατάλληλα για αναβάθμιση σε Android 10 | TechFreaks

Η Sony αποκαλύπτει όλα τα τηλέφωνα Xperia που είναι κατάλληλα για αναβάθμιση σε Android 10 | TechFreaksΆργησε λίγο η Sony για να επιβεβαιώσει ποια τηλέφωνα Xperia θα λάβουν την πολυαναμενόμενη ενημέρωση σε Android 10, αλλά η λίστα είναι τελικά εδώ και όπως όλα δείχνουν δεν θα πάρει πολύ καιρό για την αναβάθμιση. Όπως αναμενόταν, η ιαπωνική εταιρεία ανακοίνωσε ότι τα πιο πρόσφατα smartphones της, το Xperia 1 και το Xperia 5 θα είναι μεταξύ των πρώτων που θα λάβουν την ενημέρωση σε Android 10 τον Δεκέμβριο.

Προτού όμως να χαρείτε, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι κανένα από τα άλλα τηλέφωνα της σειράς Xperia, εκτός από τα δύο προαναφερθέντα, δεν θα λάβει αυτήν την ενημέρωση φέτος. Υπάρχουν έξι άλλα τηλέφωνα Xperia που η Sony σχεδιάζει να αναβαθμίσει σε Android 10 το 2020, κανένα από τα οποία δεν προκαλεί έκπληξη.

Οι ιδιοκτήτες των Xperia 10, Xperia XZ2, Xperia XZ2 Compact, Xperia XZ2 Premium και Xperia XZ3 θα λάβουν ενημερώσεις Android 10 στις αρχές του 2020. Φυσικά, δεν έχουν αποκαλυφθεί ακριβείς ημερομηνίες κυκλοφορίας, οπότε δεν υπάρχει καμιά πληροφορία για το πιο τηλέφωνο θα την λάβει πρώτο.

Η Sony λέει ότι οι ενημερώσεις θα κυκλοφορήσουν σταδιακά και ότι το χρονοδιάγραμμα και η διαθεσιμότητα θα διαφέρουν ανάλογα με την περιοχή. 

ΠερισσότεραΕπίσημη πηγή του άρθρου αυτού είναι το TechFreaks

Ήρθε... για να την ακούσεις!

Share
Tweet
Pin
Share