Η Sony επιβεβαιώνει ουσιαστικά την παρουσίαση του Xperia XZ4 στο MWC με ένα teaser | TechFreaks

Η Sony επιβεβαιώνει ουσιαστικά την παρουσίαση του Xperia XZ4 στο MWC με ένα teaser | TechFreaks


Δεδομένου ότι η Samsung σκοπεύει να αποκαλύψει τη σειρά Galaxy S10 και το πολυαναμενόμενο Galaxy Fold αρκετές ημέρες πριν από το 2019 Mobile World Congress, ενώ η Huawei θα μας κρατήσει να περιμένουμε μέχρι τον επόμενο μήνα για το λανσάρισμα του P30, το φετινό MWC χρειάζεται έναν διαφορετικό ήρωα. Πολλές εταιρείες ενδέχεται να προσπαθήσουν να κλε΄ψουν το προσκήνιο στην Βαρκελώνη με συναρπαστικές ανακοινώσεις σχετικά με το 5G και πτυσσόμενες συσκευές, παρόλο που τα τηλέφωνα της Sony δεν γνωρίζουν δημοτικότητα τα τελευταία χρόνια, θα ήταν ανόητο να αγνοήσουμε το Xperia XZ4.

Η ναυαρχίδα της εταιρίας δεν αναφέρεται ονομαστικά στο νέο επίσημο video teaser που δημοσιεύτηκε στο Twitter, αλλά η Sony υπαινίσσεται σίγουρα ένα υπερσύγχρονο smartphone με μια «νέα προοπτική». Το Xperia XZ4 έχει ήδη εμφανιστεί σε renders και σε εικόνες με μια εξαιρετικά ασυνήθιστη οθόνη που αναμένεται να έχει ένα λόγο διαστάσεων 21: 9.

Φυσικά, η Sony έχει αρκετές συσκευές Android που έχουν προετοιμαστεί για μια ανακοίνωση στις 25 Φεβρουαρίου στη Βαρκελώνη, και το high-end XZ4 δεν είναι στην πραγματικότητα το μόνο που φημολογείται ευρέως ότι έρχεται με μια ασυνήθιστα ψηλή οθόνη . Αλλά είναι αρκετά προφανές ποιο μοντέλο η εταιρεία προσπαθεί να προωθήσει με αυτό το video. Ας ελπίσουμε ότι θα ακολουθήσουν πιο αποκαλυπτικά βίντεο, δείχνοντας ίσως την πραγματική οθόνη και σχεδίαση του Sony Xperia XZ4 αντί για ένα περίγραμμα το οποίο υποδηλώνει ουσιαστικά ανύπαρκτα bezels.

Σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος 16: 9 Xperia XZ2 Premium και 18: 9 Xperia XZ3, το 21: 9 Xperia XZ4 σίγουρα φαίνεται κομψό στα εργοστασιακά βασισμένα σε CAD renders, αλλά και ένα αξιοπρόσεχτο «μέτωπο» και «πηγούνι» θα παραμείνουν στη θέση τους. Όμως, δεν υπάρχουν φήμες για το XZ4 ή οποιοδήποτε άλλο νέο τηλέφωνο της Sony που έρχεται στο MWC ότι ενδεχομένως θα προσφέρει υποστήριξη 5G. 

Περισσότερα

Επίσημη πηγή του άρθρου αυτού είναι το TechFreaks

Ήρθε... για να την ακούσεις!

Share
Tweet
Pin
Share
+1