Η Ubisoft ανακοινώνει νέο παιχνίδι για κινητά Might & Magic, η προεγγραφή ανοίγει τώρα | TechFreaks

Η Ubisoft ανακοινώνει νέο παιχνίδι για κινητά Might & Magic, η προεγγραφή ανοίγει τώρα | TechFreaks


Φαίνεται ότι δεν θα αποκτήσουμε άλλο παιχνίδι από την σειρά Heroes of Might & Magic στο PC, ή τουλάχιστον όχι σύντομα, καθώς η Ubisoft επικεντρώνεται στο να κάνει το franchise δημοφιλές στο κινητό. Η γαλλική εταιρία μόλις αποκάλυψε μια άλλη προσπάθεια να φέρει τη σειρά Might & Magic σε μικρότερες οθόνες, με ένα νέο παιχνίδι που ονομάζεται Might & Magic Heroes: Era of Chaos.

Το παιχνίδι μοιάζει με remake του Heroes of Might & Magic III, καθώς οι παίκτες θα ενταχθούν στην Queen Catherine Ironfist σε μια προσπάθεια να αποκαταστήσουν το βασίλειο της Erathia. Το gameplay, είναι ένα turn-based στρατηγικό παιχνίδι με στοιχεία RPG, καθώς οι παίκτες μπορούν να καλέσουν θρυλικούς ήρωες, να συγκεντρώσουν τεράστιους στρατούς από μυθικά πλάσματα και να κατακτήσουν αντίπαλα κάστρα.

Η Ubisoft αποκάλυψε επίσης ότι το παιχνίδι θα διαθέτει λειτουργίες ασύγχρονης λειτουργίας και PvP σε πραγματικό χρόνο, έτσι ώστε να μπορείτε να προκαλέσετε άλλους παίκτες. Δυστυχώς, το οπτικό στυλ δεν είναι πουθενά κοντά στο αρχικό παιχνίδι PC, καθώς η Ubisoft αποφάσισε να πάει με ένα 2D στυλ εμπνευσμένο από anime. Αυτό μοιάζει περισσότερο με ένα παιχνίδι που προορίζεται για το κινεζικό κοινό και όχι για τους δυτικούς παίκτες, αλλά θα δούμε πώς θα το πλασάρει τελικά η Ubisoft.

Το Might & Magic Heroes: Era of Chaos. θα είναι διαθέσιμο σε συσκευές iOS και Android, αλλά η προ-εγγραφή είναι ήδη ανοιχτή και η Ubisoft προσφέρει ένα αποκλειστικό hero skin – Pirate Catherine και ένα θρυλικό πακέτο που αποτελείται από 3 gold keys, 300 dragonsteel, 300 shadowsteel, και 77.777 χρυσά. Όσοι προ-εγγραφούν μέσω του Google Play Store θα λάβουν το αποκλειστικό hero skin και το θρυλικό πακέτο όταν το παιχνίδι ξεκινήσει αργότερα φέτος.

ΠερισσότεραΕπίσημη πηγή του άρθρου αυτού είναι το TechFreaks

Ήρθε... για να την ακούσεις!

Share
Tweet
Pin
Share
+1