Η Ubisoft εγκαινιάζει το Assassin’s Creed Rebellion για Android και iOS νωρίτερα από ό,τι αναμενόταν | TechFreaks

Η Ubisoft εγκαινιάζει το Assassin’s Creed Rebellion για Android και iOS νωρίτερα από ό,τι αναμενόταν | TechFreaks


Η Ubisoft ανακοίνωσε τον περασμένο μήνα ότι η νέα της έκδοση στο franchise Assassin’s Creed, Rebellion, θα κυκλοφορήσει στο App Store και στο Google Play στις 21 Νοεμβρίου. Φαίνεται ότι η Ubisoft ήταν σε θέση να ολοκληρώσει την ανάπτυξη μια μέρα νωρίτερα, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε τώρα προχωρήστε και κατεβάστε Assassin’s Creed Rebellion  στο Android ή το iOS.

Ναι, το παιχνίδι είναι διαθέσιμο δωρεάν, αλλά μην ξεχνάτε ότι έρχεται με αγορές εντός εφαρμογής που κυμαίνονται έως και 99.99 δολάρια, οπότε βεβαιωθείτε ότι έχετε απενεργοποιήσει αυτήν τη λειτουργία, αν δεν σκοπεύετε να δαπανήσετε χρήματα στο παιχνίδι.

Στο Assassin’s Creed Rebellion, οι παίκτες χτίζουν τη δική τους Αδελφότητα και προσπαθούν να ανακαλύψουν και πάλι τους θρύλους του Assassin’s Order, κάτι που η Ubisoft παραμέλησε με τα τελευταία παιχνίδια Assassin’s Creed Origins και Odyssey.

Το παιχνίδι επιτρέπει στους παίκτες να συνεργαστούν με περισσότερους από 40 χαρακτήρες, συμπεριλαμβανομένων των εικονικών ηρώων που έκαναν το franchise του Assassin’s Creed τόσο δημοφιλές μεταξύ των παικτών. Θα μπορείτε να διαχειριστείτε τη δική σας βάση δολοφόνων, να δημιουργήσετε νέα δωμάτια, να κατασκευάσετε νέο εξοπλισμό, να συγκεντρώσετε πόρους και να δημιουργήσετε νέα φάρμακα.

Επίσης, η Ubisoft ανακοίνωσε ότι θα εκδίδει τακτικά γεγονότα που περιορίζονται χρονικά ώστε οι παίκτες να μπορούν να συμμετάσχουν και να κερδίσουν επιπλέον ανταμοιβές, καθώς επίσης να έχουν την ευκαιρία να ξεκλειδώσουν σπάνιους δολοφόνους.

Το Assassin’s Creed Rebellion απαιτεί σύνδεση στο διαδίκτυο, οπότε κρατήστε αυτό υπόψη, αν σχεδιάζετε να το παίξετε σε iOS ή σε τηλέφωνο Android.

ΠερισσότεραΕπίσημη πηγή του άρθρου αυτού είναι το TechFreaks

Ήρθε... για να την ακούσεις!

Share
Tweet
Pin
Share
+1