Η Valve ξεκινά το παιχνίδι Dota σε συσκευές Android και iOS, αλλά δεν είναι αυτό που νομίζετε | TechFreaks

Η Valve ξεκινά το παιχνίδι Dota σε συσκευές Android και iOS, αλλά δεν είναι αυτό που νομίζετε | TechFreaks


Μετά το Artifact, η Valve επιστρέφει με ένα ακόμα παιχνίδι, αλλά εντελώς διαφορετικό αυτή τη φορά. Το Dota Underlords δεν έχει καμία ομοιότητα με το προηγούμενο παιχνίδι καρτών της εταιρείας και, παρά το όνομά του, δεν έχει καμία σχέση με το είδος MOBA (multiplayer online battle arena).

Το Dota Underlords είναι ένας κλώνος Auto Chess, που δημιουργήθηκε αρχικά για το Dota 2, όπου οι παίκτες αναμιγνύουν και ταιριάζουν με μια ομάδα ηρώων για να συναγωνιστούν στην αρένα για δόξα και … αντικείμενα. Οι αγώνες συμβαίνουν αυτόματα, αλλά οι παίκτες επιλέγουν τους ήρωες που συνθέτουν την ομάδα τους, καθώς και ποιοι ήρωες να αναβαθμίσουν και πότε. Εάν γνωρίζετε τους χαρακτήρες του Dota, θα νιώσετε σαν στο σπίτι σας στο Dota Underlords, αλλά μην ξεχνάτε ότι οι δυνάμεις τους είναι πολύ διαφορετικές στο τελευταίο παιχνίδι της Valve.

Η Valve ξεκινά το παιχνίδι Dota σε συσκευές Android και iOS, αλλά δεν είναι αυτό που νομίζετε

Το Dota Underlords της Valve είναι ακόμα σε έκδοση beta, αλλά οι χρήστες Android και iOS μπορούν να το δοκιμάσουν δωρεάν μέσω του Google Play Store και του App Store, αντίστοιχα. Επιπλέον, το παιχνίδι ωφελείται από το crossplay, που σημαίνει ότι μπορείτε να ξεκινήσετε ένα παιχνίδι στον υπολογιστή και να το τελειώσετε στο κινητό σας τηλέφωνο, ή το αντίστροφο.

Το προφίλ Dota Underlords κάθε παίκτη μοιράζεται σε όλες τις συσκευές, οπότε ανεξάρτητα από το που παίζουν, θα έχουν πάντα πρόοδο. Για να καταστήσει τα πράγματα πιο ελκυστικά, η Valve ανακοίνωσε ότι σύντομα θα εισαγάγει ένα λεγόμενο Battle Pass, το οποίο προσθέτει εξέλιξη, αντικείμενα, custom boards και μια πληθώρα άλλων νέων χαρακτηριστικών.

Και δεδομένου ότι το Dota έχει τόσους πολλούς ήρωες, ακόμη και για το Underlords, η Valve θα περιστρέψει ορισμένους ήρωες, αντικείμενα και συμμαχίες για να δημιουργήσει νέες προσθήκες που θα επιτρέψουν στο παιχνίδι να εξελιχθεί και να είναι πιο ενδιαφέρον για τους παίκτες του Dota. Τέλος, πρέπει να αναφέρουμε ότι χρειάζεστε λίγη τύχη, αν θέλετε να νικήσετε όλους τους άλλους παίκτες στην αρένα.

ΠερισσότεραΕπίσημη πηγή του άρθρου αυτού είναι το TechFreaks

Ήρθε... για να την ακούσεις!

Share
Tweet
Pin
Share
+1