Η Xiaomi έχει μια νέα εφαρμογή παρακολούθησης υγείας και πιθανότατα θα κυκλοφορήσει σύντομα | TechFreaks

Η Xiaomi έχει μια νέα εφαρμογή παρακολούθησης υγείας και πιθανότατα θα κυκλοφορήσει σύντομα | TechFreaks


Σύμφωνα με το XDA-Developers σήμερα, η Xiaomi διαθέτει μια δεύτερη εφαρμογή υγείας και φυσικής κατάστασης η οποία λογικά θα λειτουργεί με τα fitband και smartwatches της εταιρίας. Ονομάζεται Mi Health, η εφαρμογή είναι διαθέσιμη στο τελευταίο MIUI China Developer 9.7.23 build.

Όπως και με άλλες εφαρμογές που εστιάζουν στην φυσική κατάσταση, η Mi Health παρακολουθεί τον αριθμό των βημάτων σας, το πρόγραμμα ύπνου και τους κύκλους εμμηνόρροιας. Μπορείτε να ορίσετε τους στόχους άσκησης, με το Mi Health να σας δίνει βαθμολογία υγείας βάσει του ύπνου σας, του αριθμού των βημάτων που έχετε κάνει και του δείκτη μάζας σώματος (ΔΜΣ). Δεν χρειάζεται να έχετε ενεργή την εφαρμογή για παρακολούθηση ύπνου – μπορεί να παρακολουθεί τον ύπνο σας και στο παρασκήνιο.

xaiomi mi health app

Το Mi Health σας δίνει επίσης οπτικούς δείκτες της καθημερινής, εβδομαδιαίας και μηνιαίας δραστηριότητας. Τέλος, παρακολουθεί το συνολικό χρόνο για τη δραστηριότητά σας, την απόσταση που καλύπτεται και τον εκτιμώμενο αριθμό καμένων θερμίδων.

Υποθέτουμε ότι η εφαρμογή Mi Health χρησιμοποιεί τους αισθητήρες της συσκευής ή παίρνει δεδομένα από έναν fitness tracker για την παρακολούθηση δεδομένων δραστηριότητας, αλλά αυτό δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα κατά τη στιγμή της γραφής αυτού του άρθρου.

Δυστυχώς, δεν υπάρχει τρόπος να δοκιμάσετε το Mi Health αν δεν έχετε συσκευή Xiaomi. Ακόμα κι αν το κάνετε, πρέπει να είστε στο τελευταίο beta build της Κίνας. Η Xiaomi πιθανότατα θα δημοσιεύσει την εφαρμογή στο Google Play Store, οπότε ελπίζουμε ότι δεν θα περιμένουμε πολύ.

ΠερισσότεραΕπίσημη πηγή του άρθρου αυτού είναι το TechFreaks

Ήρθε... για να την ακούσεις!

Share
Tweet
Pin
Share
+1