Η Xiaomi αναζωογονεί τη σειρά Mi Note για το 108MP smartphone της | TechFreaks

Η Xiaomi αναζωογονεί τη σειρά Mi Note για το 108MP smartphone της | TechFreaks


Η σειρά Mi Note της Xiaomi ήταν μια από τις πιο γνωστές οικογένειες smartphone και τώρα φαίνεται ότι η εταιρεία επαναφέρει το όνομα για το επερχόμενο νέο smartphone της με την 108MP κάμερα. Η εταιρεία επιβεβαίωσε στο Twitter ότι εργάζεται στο Xiaomi Mi Note 10, αποκαλύπτοντας ότι διαθέτει κάμερα με πέντε αισθητήρες και κύριο αισθητήρα 108MP. Ελέγξτε το παρακάτω tweet.

Οι προδιαγραφές της φωτογραφικής μηχανής υποδηλώνουν ότι το Xiaomi Mi Note 10 είναι στην πραγματικότητα το δυτικό όνομα για το επερχόμενο Mi CC9 Pro. Η Xiaomi ανακοίνωσε την ύπαρξη του Mi CC9 Pro στο Weibo χθες, επιβεβαιώνοντας την κάμερα 108MP. Μια επίσημη εικόνα που επισυνάπτεται στη δημοσίευση έδειξε επίσης ότι η συσκευή συσκευάζει οπτικό ζουμ 5x και πέντε πίσω κάμερες.

Η Xiaomi έχει αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες κάμερας στο Weibo σήμερα, επιβεβαιώνοντας ότι το τηλέφωνο θα έχει την κύρια κάμερα 108MP, την προαναφερθείσα κάμερα ζουμ (ικανή για 10x υβριδικό ζουμ και 50x ψηφιακό ζουμ), 20MP ultra-wide snapper, μια φωτογραφική μηχανή 12MP για να βοηθήσει με πορτρέτα.

Όλα αυτά αποτελούν μια από τις πιο ευέλικτες πλατφόρμες κάμερας που έχουμε δει ποτέ σε ένα smartphone. Είναι επίσης η αντίθετη προσέγγιση που υιοθετήθηκε από το τελευταίο τηλέφωνο με κάμερα πέντε αισθητήρων, το Nokia 9 PureView. Η ναυαρχίδα της HMD στις αρχές του 2019 κατείχε πέντε κάμερες 12MP, με τρεις μονόχρωμους αισθητήρες και δύο κάμερες RGB. Έτσι, η συσκευή Xiaomi θα επιτρέψει σαφώς μεγαλύτερη ευελιξία στη θεωρία.

Είμαστε επίσης στην ευχάριστη θέση να δούμε το όνομα Mi Note που επανέρχεται με το Xiaomi Mi Note 10 ειδικά οι λάτρεις της εταιρίας θα το θυμούνται. Η σειρά αρχικά ξεκίνησε ως σειρά ναυαρχίδων, με το Mi Note και το Mi Note Pro του 2015, ακολουθούμενο από Mi Note του 2016. τη τελευταία συσκευή της σειράς, αλλά στόχευε στην αγορά της μεσαίας κατηγορίας.

Η Xiaomi αναζωογονεί τη σειρά Mi Note για το 108MP smartphone της

Είναι περίεργο ότι ο CEO της Xiaomi Lei Jun δήλωσε νωρίτερα φέτος ότι δεν υπήρχαν σχέδια για συσκευές Mi Note ή Mi Max το 2019. Έτσι φαίνεται ότι η εταιρεία είχε μια αλλαγή στα πλάνα της ή ότι η δήλωση σήμαινε ότι δεν υπήρχε η σειρά Mi Note στα πλάνα της εταιρίας για την Κίνα. 

Περισσότερα

Επίσημη πηγή του άρθρου αυτού είναι το TechFreaks

Ήρθε... για να την ακούσεις!

Share
Tweet
Pin
Share
+1