Η Xiaomi αποκάλυψε τυχαία την τελευταία ενημέρωση MIUI 11 | TechFreaks

Η Xiaomi αποκάλυψε τυχαία την τελευταία ενημέρωση MIUI 11 | TechFreaks


Η Xiaomi εργάστηκε σκληρά για να διατηρήσει τις συσκευές της ενημερωμένες. Ήταν ένας από τους πρώτους κατασκευαστές που έφεραν το Android 10 σε συσκευές μη Pixel και με την επερχόμενη ενημέρωση MIUI 11, οι συσκευές της υπόσχονται βελτιστοποιήσεις του συστήματος και μια ανανεωμένη ενημέρωση UI αργότερα αυτό το έτος.

Σε μια ενδιαφέρουσα εξέλιξη των γεγονότων, οι XDA Developers παρατήρησαν ότι η Xiaomi ξεκίνησε τυχαία να κυκλοφορεί εκ των προτέρων μια έκδοση του MIUI 11 για μερικές συσκευές. Ορισμένες από τις συσκευές που λαμβάνουν αυτήν την ενημέρωση είναι οι Redmi K20 Pro, Mi Mix 2S και Mi 6. Οι συνδέσεις λήψης ήταν σύντομα διαθέσιμες για το MIUI 11 9.9.9 closed beta, επιτρέποντας σε οποιονδήποτε να το κατεβάσει και να κάνε flash τις δικές του συσκευές. Ένα μέλος του φόρουμ του XDA Developers κατάφερε να το κατεβάσει και να το τροποποιήσει για να λειτουργήσει σε άλλες συσκευές.

Η ενημέρωση MIUI 11 φέρνει νέα εικονίδια και μια επανασχεδιασμένη διεπαφή χρήστη. Το σχέδιο είναι πολύχρωμο, χρησιμοποιεί πολύ άδειο χώρο και φαίνεται πιο όμορφο συνολικά.

Θα φέρει επίσης μερικές νέες λειτουργίες στις συσκευές Xiaomi, συμπεριλαμβανομένης της εφαρμογής διαμοιρασμού αρχείων μεταξύ συσκευών που αναπτύχθηκε από την Xiaomi με Oppo και Vivo. Άλλες νέες βελτιώσεις περιλαμβάνουν μια ανανεωμένη λειτουργία συνεχούς προβολής, μια νέα εφαρμογή της κοινότητας Xiaomi, έναν επανασχεδιασμένο διαχειριστή αρχείων, έναν προγραμματιστή σκοτεινής λειτουργίας, γρήγορες απαντήσεις της εφαρμογής ανταλλαγής μηνυμάτων και μια νέα λειτουργία δυναμικών ήχων.

Όπως δηλώνει το XDA Developers, αυτό είναι ένα build πριν από την κυκλοφορία του MIUI 11 και δεν είμαστε σίγουροι αν αυτό θα είναι το τελικό προϊόν. Προς το παρόν, το MIUI 11 φαίνεται ελπιδοφόρο και μας κάνει πολύ ενθουσιασμένους για την τελική σταθερή απελευθέρωση.

miui 11 settings

ΠερισσότεραΕπίσημη πηγή του άρθρου αυτού είναι το TechFreaks

Ήρθε... για να την ακούσεις!

Share
Tweet
Pin
Share
+1