Η Xiaomi επιβεβαιώνει την ημερομηνία κυκλοφορίας για το 108MP Mi Note 10 | TechFreaks

Η Xiaomi επιβεβαιώνει την ημερομηνία κυκλοφορίας για το 108MP Mi Note 10 | TechFreaks


Η Xiaomi επιβεβαίωσε την ευρωπαϊκή κυκλοφορία του νέου smartphone της με την ονομασία Mi Note 10. Με την εξαγγελία της ανακοίνωσης, η Xiaomi αποκάλυψε ότι το Mi Note 10 θα παρουσιαστεί στη Μαδρίτη στην Ισπανία στις 6 Νοεμβρίου.

Όπως έχουμε παρατηρήσει στο αρχικό άρθρο παρακάτω, το Mi Note 10 είναι πιθανότατα το δυτικό όνομα για το Mi CC9 Pro. Αυτό γίνεται όλο και πιο προφανές από την στιγμή που γνωρίζουμε ότι το Mi CC9 Pro ξεκινάει στην Κίνα στις 5 Νοεμβρίου, μια μέρα μετά από την παρουσίαση το Mi Note 10 έρχεται στην Ισπανία.

Εκτός από την επιβεβαίωση της ημερομηνίας έναρξης του Mi Note 10, η Xiaomi μοιράστηκε επίσης μερικά δείγματα κάμερας με κλικ από το φακό ζουμ του τηλεφώνου. Οι εικόνες που τραβήχτηκαν από το φακό 5MP zoom του Mi Note 10 δείχνουν το διάσημο Tower Bridge του Λονδίνου που συλλαμβάνεται σε διαφορετικά επίπεδα ζουμ (2Χ έως 10Χ).

Στο tweet, το Xiaomi επισημαίνει το επίπεδο λεπτομέρειας που μπορεί να καταγράψει η κάμερα ζουμ. Ωστόσο, θα μπορέσουμε να δοκιμάσουμε μόνο τις πραγματικές δυνατότητές της μόλις έχουμε το τηλέφωνο για επανεξέταση.

Περισσότερα

Επίσημη πηγή του άρθρου αυτού είναι το TechFreaks

Ήρθε... για να την ακούσεις!

Share
Tweet
Pin
Share
+1