Η Xiaomi κάνει tease το Mi CC9 Pro με κάμερα 108MP και οπτικό ζουμ 5x | TechFreaks

Η Xiaomi κάνει tease το Mi CC9 Pro με κάμερα 108MP και οπτικό ζουμ 5x | TechFreaks


Η Xiaomi εντυπωσίασε τον κόσμο με το Mi Mix Alpha που ξεκίνησε τον περασμένο μήνα, προσφέροντας μια οθόνη τυλιγμένη γύρω από το σώμα του κινητού και κύρια κάμερα 108MP. Φαίνεται όμως ότι ο κατασκευαστής από την Κίνα δεν σταματά εκεί, όμως, καθώς κάνει tease άλλο ένα τηλέφωνο με την ίδια κύρια κάμερα και εντυπωσιακές δυνατότητες ζουμ.

Η εταιρεία προωθεί σήμερα την κυκλοφορία του Xiaomi Mi CC9 Pro στο Weibo, συνοδευόμενη από μια εικόνα που δείχνει πως θα μπορούσε να είναι η διάταξη της κάμερας με την ρύθμιση των 5 φακών. Η εικόνα που βλέπετε παρακάτω δείχνει ότι το τηλέφωνο θα έχει κάμερα 108MP καθώς και οπτικό ζουμ 5x.

Η Xiaomi κάνει tease το Mi CC9 Pro με κάμερα 108MP και οπτικό ζουμ 5x

Γνωρίζουμε ήδη ότι η φωτογραφική μηχανή 108MP υπόσχεται τρομερή λεπτομέρεια στο ευρύ φως της ημέρας, καθώς και εικόνες 27MP pixel-binned όταν ο ήλιος πέφτει. Αλλά ο ισχυρισμός του 5x οπτικού ζουμ σημαίνει ότι μπορούμε να κοιτάξουμε μια κάμερα ζουμ παρόμοια με την κάμερα του Huawei P30 Pro και του Oppo Reno 10X Zoom Edition.

Όσο για τους άλλους πίσω αισθητήρες, έχουμε πιθανώς μια εξαιρετικά ευρείας γωνίας κάμερα και μια κάμερα 3D ToF. Αλλά ακόμα δεν είμαστε σίγουροι τι θα είναι ο πέμπτος φακός. Μπορεί να είναι μια macro κάμερα, αισθητήρας βάθους ή κάτι διαφορετικό εντελώς.

Σε κάθε περίπτωση, η Xiaomi λέει ότι θα πραγματοποιήσει μια εκδήλωση για να παρουσιάσει το τηλέφωνο στις 5 Νοεμβρίου. Αν είναι κάτι σαν άλλα τηλέφωνα Mi CC9, τότε μπορούμε να περιμένουμε έναν αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στην οθόνη. Περιμένουμε επίσης έναν κορυφαίο επεξεργαστή σε αυτό το σημείο, καθώς μια κάμερα 108MP απαιτεί σίγουρα αρκετή ισχύ για επεξεργασία εικόνων. Ας ελπίσουμε ότι η τιμή του Xiaomi Mi CC9 Pro είναι σύμφωνη με τα συνήθη flagships της εταιρείας και όχι με το αρκετά ακριβό Mi Mix Alpha.

Η Xiaomi επιβεβαίωσε επίσης ότι θα δούμε επίσης ένα ρολόι Xiaomi και το Mi TV 5 στις 5 Νοεμβρίου. Όποτε περιμένουμε σε λίγες ημέρες να μάθουμε περισσότερα για την νέα συσκευή της Xiaomi και να σας ενημερώσουμε.

ΠερισσότεραΕπίσημη πηγή του άρθρου αυτού είναι το TechFreaks

Ήρθε... για να την ακούσεις!

Share
Tweet
Pin
Share
+1