Η Xiaomi συνεργάζεται με το World of Warcraft για την ειδική έκδοση Redmi Note 8 Pro | TechFreaks

Η Xiaomi συνεργάζεται με το World of Warcraft για την ειδική έκδοση Redmi Note 8 Pro | TechFreaks


Η κυκλοφορία της σειράς Redmi Note 8 είναι λιγότερο από μία εβδομάδα μακριά και έχουμε ήδη μάθει μερικές λεπτομέρειες σχετικά με τις προσεχείς συσκευές. Η Xiaomi φαίνεται να αυξάνει το εύρος της συσκευής ως πλατφόρμα φωτογραφίας και παιχνιδιών, λόγω της κάμερας 64MP και του chipset Helio G90T αντίστοιχα.

Περαιτέρω αποδεικτικά στοιχεία της προσέγγισης ως κινητού παιχνιδιών έρχονται μέσω του λογαριασμού Redmi Weibo, καθώς το sub-brand της Xiaomi μόλις ανακοίνωσε μια συνεργασία με το World of Warcraft για τα νέα τηλέφωνα της. 

Η Xiaomi έχει επιβεβαιώσει τώρα στο Android Authority (και μέσω του Weibo) ότι ξεκινάει μια ειδική έκδοση του World of Warcraft Redmi Note 8 Pro στις 29 Αυγούστου.

«Η συνεργασία είναι για μια ειδική έκδοση για το WoW που έγινε για το Redmi Σημείωση 8 Pro», είπε ένας εκπρόσωπος της Xiaomi στο Android Authority, που ταιριάζει με μια δημοσίευση της εταιρίας στο Weibo. Η δημοσίευση στο Weibo δεν δείχνει το τηλέφωνο, αλλά βλέπουμε δύο κουτιά (που δείχνουν φωτεινά και σκούρα χρώματα). Δείτε την εικόνα παρακάτω.

Mi Band 4: Banggood Προσφορά με 27 € Κωδικός: BGGR14 

redmi note 8 wow

Η έκδοση του World of Warcraft διαμορφώνεται για να είναι το κερασάκι σε μια μάλλον εντυπωσιακή τούρτα σε αυτό το σημείο.

ΠερισσότεραΕπίσημη πηγή του άρθρου αυτού είναι το TechFreaks

Ήρθε... για να την ακούσεις!

Share
Tweet
Pin
Share
+1