Κάλεσμα του Κώστα Μποζίδη για βοήθεια προς τον μικρό Παναγιώτη-Ραφαήλ – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | PellaSports

Κάλεσμα του Κώστα Μποζίδη για βοήθεια προς τον μικρό Παναγιώτη-Ραφαήλ – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | PellaSports
Θεωρώντας τον εαυτό μου, ένα ενεργό μέλος μια κοινωνίας και εκμεταλλευόμενος την θέση που κατέχω στον χώρο του ποδοσφαίρου του Νόμου μας, παίρνω το θάρρος, σύμφωνα με την προσωπικότητα και το κύρος που με ακολουθεί όλα αυτά τα χρόνια, τόσο μέσα όσο και έξω από τους αγωνιστικούς χώρους, είτε για κάποιους είναι θετικό είτε αρνητικό και έχοντας απόλυτη συναίσθηση της παρακατω πράξης μου και έχοντας παράλληλα το θάρρος να αναλάβω τις συνέπειες που μπορεί να ακολουθήσουν, παίρνω την πρωτοβουλία να απευθύνω ένα κάλεσμα, σε όλους τους φίλους προέδρους και διοικούντες των ομάδων του Νομού μας, να αγωνιστούμε όλοι μαζί αυτή την φορά, βοηθώντας ένα 18 μηνών βρέφος, να μπορέσει να έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί για την ζωή του.

Απευθύνω λοιπόν κάλεσμα και παράλληλα προτείνω σε όλους τους διοικούντες, μέρος των εσόδων των εισιτηρίων από τους επόμενους εντός έδρας αγώνες μας, να διατεθεί με σκοπό την συγκέντρωση ενός ποσού το οποίο θα μπορέσει να συμπληρώσει την τεράστια πανελλήνια προσπάθεια που γίνεται για τον μικρό Παναγιώτη-Ραφαηλ.

Γνωρίζω ποσό δύσκολο είναι να κρατήσεις μια ομάδα όρθια αυτή την περίοδο, αλλά παράλληλα θεωρώ ότι κανείς μας δεν θα έχει πρόβλημα εάν διαθέσει ένα μέρος των εσόδων του γι αυτόν τον ιερό σκοπό.

Επίσης καλώ και όλους τους φίλους διαιτητές του νομου μας, να διαθέσουν και αυτοί με την σειρά τους, μέρος της αμοιβής τους, βοηθώντας έτσι και αυτοί με τον τρόπο τους.

Τελειώνοντας καλώ τους Διοικούντες της ΕΠΣ Πέλλας, να κάνουν όλες τις απαραίτητες διαδικασίες και να διαθέσουν έναν μεγάλο κουμπαρά στα γραφεία τους, με σκοπό όλοι εμείς που θα θελήσουμε να βοηθήσουμε να απευθυνόμαστε εκεί.

Υ.Γ. 1 Το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα το οποίο ενώνει κόσμο. Ας ενωθούμε λοιπόν κι εμείς μια φορά και ας βοηθήσουμε να σωθεί αυτή η αθώα ψυχή.

Υ.Γ. 2 Τα έσοδα των εισιτηρίων από τους 2 επόμενους εντός έδρας αγώνες του ΠΑΣ Σκύδρα, θα διατεθούν εξ ολοκλήρου γι αυτό τον σκοπό.

Υ.Γ. 3 Στην παραπάνω εικόνα βρίσκονται οι λογαριασμοί τραπεζών, σε περίπτωση που δεν μπορέσει να δημιουργηθεί ο κουμπαράς στα γραφεία της ΕΠΣ.

Με τιμή

Κώστας Μποζίδης

Επίσημη πηγή του άρθρου αυτού είναι το PellaSports

Ήρθε... για να την ακούσεις!

Share
Tweet
Pin
Share