Μέγκαν Μαρκλ: Τα κρυφά μηνύματα πίσω από τα κοσμήματα που επιλέγει να φορέσει | MonoNews

Μέγκαν Μαρκλ: Τα κρυφά μηνύματα πίσω από τα κοσμήματα που επιλέγει να φορέσει | MonoNews


Η δούκισσα του Σάσσεξ, Μέγκαν Μαρκλ, τράβηξε τα βλέμματα πάνω της για άλλη μια φορά κατά τη διάρκεια δημόσιας εμφάνισης της στο Windsor, πραγματοποιώντας φιλανθρωπικές δράσεις που συμπεριλαμβάνονται στα επίσημα καθήκοντα της.

Σε επίσκεψη της, λοιπόν, στο δημοτικό κέντρο Broom Farm, η Δούκισσα του Σάσσεξ επέλεξε να φορέσει 2 χρυσές αλυσίδες, συνολικής αξίας 180 δολαρίων, που είχαν επάνω τους το σύμβολο του ζωδίου του Πρίγκιπα Χάρι που είναι Παρθένος και αυτό του γιου της Άρτσι που είναι Ταύρος.

Αυτή βέβαια δεν είναι η πρώτη φoρά που η δούκισσα φοράει ένα κόσμημα με μια ιδιαίτερη σημασία και ίσως ένα κρυφό μήνυμα. Πριν από λίγους μήνες όταν είχε ταξιδέψει μέχρι στην Νέα Υόρκη για να στηρίξει την καλή της φίλη, Serena Williams, που διαγωνιζόταν στο τουρνουά τένις του U.S Open. Εκεί είχε επιλέξει να  φορέσει ένα χρυσό κολιέ που είχε κρεμασμένο το αρχικό γράμμα τόσο του ονόματος της όσο και του πρίγκιπα Χάρι.

Τον περασμένο Οκτώβριο, η Μέγκαν, σε μία επίσκεψη της στο παλάτι του Γουίνσδορ με τον σύζυγο της πρίγκιπα Χάρι, είχε φορέσει δυο δαχτυλίδια από το brand  Vargas Goteo, τα οποία είχαν και αυτά έναν πολύ όμορφο σκοπό. Για κάθε αγορά που γινόταν από τη collection των δαχτυλιδιών, η εταιρεία δώριζε ένα μέρους του πόσου σε φιλανθρωπικό οργάνωση που βοηθούσε στη προστασία σπάνιων θαλάσσιων ειδών.


Επίσημη πηγή του άρθρου αυτού είναι το MonoNews

Ήρθε... για να την ακούσεις!

Share
Tweet
Pin
Share