ΜΕΛΙSSES: Στην πρώτη θέση του Airplay Chart με το «Γιατί» των Πυξ Λαξ

ΜΕΛΙSSES: Στην πρώτη θέση του Airplay Chart με το «Γιατί» των Πυξ Λαξ

Άλλη μία πρωτιά για τις ΜΕΛΙSSES.

 

Οι ΜΕΛΙSSES διασκευάζουν ένα από τα θρυλικά κομμάτια των Πυξ Λαξ, το «Γιατί» και κατακτούν την κορυφή των ραδιοφωνικών μεταδόσεων.

Μετά το πολυτραγουδισμένο «Το Κύμα», που αγαπήθηκε από το κοινό και διένυσε πέντε συνεχόμενες εβδομάδες στην πρώτη θέση του ελληνικού Airplay Chart, οι MΕΛΙSSES σημειώνουν άλλη μία πρωτιά.

Αυτή τη φορά βάζουν τη μουσική σφραγίδα τους σε ένα τραγούδι που έγραψε τη μουσική και τους στίχους ο Φίλιππος Πλιάτσικας.

Το «Γιατί» κυκλοφόρησε για πρώτη φορά πριν από 25 χρόνια, το 1993.

ΜΕΛΙΣΣΕΣ - ΜΕΛΙSSES - Γιατί - Νο1 Airplay Chart - Hit Channel

Ο Χρήστος Μάστορας, ο frontman του αγαπημένου συγκροτήματος ΜΕΛΙSSES, έχει μία ιδιαίτερη σχέση με τους Πυξ Λαξ.

Όπως έχει αποκαλύψει, όταν ήταν μαθητής στο Γυμνάσιο άκουγε τα τραγούδια τους και ηχογραφώντας σαν καραόκε πάνω από τη φωνή του Μπάμπη Στόκα και του Φίλιππου Πλιάτσικα, κατάλαβε την κλίση του στη μουσική.

Η σχέση αυτή αποτυπώθηκε και στη σκηνή των MAD Video Music Awards 2017, όπου οι ΜΕΛΙSSES τραγούδησαν μαζί με τον Μπάμπη Στόκα τη μεγάλη επιτυχία «Το Κύμα» και μάγεψαν το κοινό.

Μέσα από το ξεχωριστό μουσικό τους πρίσμα και με την αισθαντική ερμηνεία του Χρήστου, οι ΜΕΛΙSSES δίνουν νέα πνοή στο πολυαγαπημένο «Γιατί» και καταλαμβάνουν το Νο1 των ραδιοφωνικών μεταδόσεων, τόσο στο μικτό όσο και στο ελληνικό ρεπερτόριο.

Κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από την Panik Records.

 

Αφήστε μια απάντηση