Μερικές μπαταρίες συσκευών OnePlus 6T εξαντλούνται πολύ γρήγορα | TechFreaks

Μερικές μπαταρίες συσκευών OnePlus 6T εξαντλούνται πολύ γρήγορα | TechFreaks


Μερικοί χρήστες του OnePlus 6T έχουν στραφεί στο Reddit για να εξαπολύσουν την απογοήτευσή τους για τη μπαταρία μέσα στο κινητό τους τηλέφωνο. Για παράδειγμα, μία ανάρτηση λέει ότι την τελευταία ή δύο μέρες, η διάρκεια ζωής της μπαταρίας του τηλεφώνου του χρήστη έχει μειωθεί κατά το ήμισυ.

Προσπάθησε όλους τους συνηθισμένους ύποπτους, συμπεριλαμβανομένων των περιορισμών υπόβαθρου σε συγκεκριμένες εφαρμογές, την εκκαθάριση της κρυφής μνήμης και την ενημέρωση του τηλεφώνου στην πιο πρόσφατη κατασκευή που προσφέρει η T-Mobile. δεν ήταν καθόλου εφικτό.

Ένας άλλος ιδιοκτήτης του OnePlus 6T δήλωσε ότι ο χρόνος screen-on του ήταν περίπου 6-7 ώρες. Τώρα, κρατάει περίπου 4 ώρες screen-on πριν εξαντληθεί η μπαταρία. Το OnePlus 6T τροφοδοτεί τη μεγαλύτερη μπαταρία που χρησιμοποιείται ποτέ σε ένα τηλέφωνο OnePlus στα 3700mAh. Αυτό υπερτερεί από την μπαταρία χωρητικότητας 3300mAh που χρησιμοποιείται στο OnePlus 6. Ο κατασκευαστής ισχυρίζεται ότι η τεχνολογία Fast Charge θα δώσει στους χρήστες OnePlus 6T ημερήσια ισχύ μπαταρίας μετά από μόλις 30 λεπτά φόρτισης.

Σύμφωνα με έναν χρήστη του OnePlus 6T, το τηλέφωνό του δεν υπέφερε μόνο από την αποστράγγιση της μπαταρίας, η μονάδα ήταν επίσης αρκετά ζεστή. Αλλά λέει ότι όλα τα θέματα εξαφανίστηκαν μετά την πραγματοποίηση επαναφοράς εργοστασιακών ρυθμίσεων στο τηλέφωνό του.

Εάν δεν θέλετε να επαναφέρετε το OnePlus 6T στις εργοστασιακές ρυθμίσεις, θα μπορούσατε να αποφασίσετε να ηρεμήσετε από την αποστράγγιση της μπαταρίας μέχρι η OnePlus να βγάλει μια ενημερωμένη έκδοση λογισμικού για να εξοντώσει αυτό το σφάλμα. Αυτό θα μπορούσε να πάρει κάποιο χρονικό διάστημα, επομένως ίσως να θέλετε να κάνετε την καρδιά σας πέτρα, να καθαρίσετε το OnePlus 6T και να ξεκινήσετε ξανά από την αρχή.

oneplus 6t battery

 

ΠερισσότεραΕπίσημη πηγή του άρθρου αυτού είναι το TechFreaks

Ήρθε... για να την ακούσεις!

Share
Tweet
Pin
Share
+1