Μπίλης: Ό,τι αρχίζει πρέπει και να τελειώνει – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | PellaSports

Μπίλης: Ό,τι αρχίζει πρέπει και να τελειώνει – pellasports | Αθλητικά | pella sports – Ηλεκτρονική Αθλητική Εφημερίδα της Πέλλας | PellaSports
Υπέρμαχος της άποψης ότι πρέπει να εξαντληθούν οι πιθανότητες για την ολοκλήρωση των ποδοσφαιρικών πρωταθλημάτων, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά τη Γ’ Εθνική, μετά το πέρας της κρίσης λόγω του κορωνοϊού εμφανίστηκε ο προπονητής της Θύελλας Σαρακηνών, Λεωνίδας Μπίλης με δηλώσεις του στο metrosport.gr.

«Εννοείται πως αυτό που προέχει είναι η υγεία. Ωστόσο, άποψή μου είναι πως ό,τι αρχίζει πρέπει και να τελειώνει. Ειδικά σε ό,τι αφορά τη Γ’ Εθνική που απομένουν τρεις αγωνιστικές. Δεν θα απαιτηθεί παραπάνω από μια εβδομάδα. Δεν το λέω επειδή η ομάδα μου έχει σχεδόν πετύχει τον στόχο της. Θα μείνει μια εκκρεμότητα αν δεν τελειώσει το Πρωτάθλημα. Εξάλλου, πάντοτε ήμουν της άποψης πως θα ήταν καλύτερο να παίζουμε λίγο περισσότερο το καλοκαίρι παρά τον χειμώνα που τα βαριά γήπεδα εγκυμονούν κινδύνους. Ειδικά θα ήταν προτιμότερο αυτό για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, που οι παίκτες δεν έχουν τις αντίστοιχες ασφάλειες των επαγγελματιών», σημείωσε αρχικά.

Ο Λεωνίδας Μπίλης αναφέρθηκε και στην αγωνιστική παρουσία της Θύελλας Σαρακηνών, η οποία με τα αγωνιστικά δεδομένα πριν την διακοπή έδειχνε πως κερδίζει το «στοίχημα» της σωτηρίας. «Κάναμε υπέρβαση. Ειδικά ο δεύτερος γύρος ήταν απίστευτα παραγωγικός. Είχαμε δύο μεγάλα όπλα, τη συνέπεια της διοίκησης του κ. Αταλασίδη, και την εμπειρία μεγάλου αριθμού παικτών αλλά και τη δική μου. Στον δεύτερο γύρο γυρίσαμε μια κατάσταση κάνοντας μεγάλες νίκες εναντίον ομάδων όπως ο Μακεδονικός, η Αναγέννηση Γιαννιτσών και ο Αγροτικός Αστέρας. Κρατήσαμε απόρθητη την έδρα μας, και παράλληλα βελτιώσαμε την εικόνα μας και εκτός έδρας. Ειδικά η νίκη στην Αγκαθιά ήταν κάτι το συγκλονιστικό, καθώς αυτή μας έβαλε για τα καλά σε τροχιά παραμονής», υποστήριξε ο Λεωνίδας Μπίλης.

 

Πηγή: metrosport

Επίσημη πηγή του άρθρου αυτού είναι το PellaSports

Ήρθε... για να την ακούσεις!

Share
Tweet
Pin
Share
+1