Νέα διαρροή λέει ότι το Galaxy S21 Ultra δεν θα σας αφήνει να επιλέξετε ανάμεσα σε πλήρη ανάλυση και υψηλό ρυθμό ανανέωσης | TechFreaks

Νέα διαρροή λέει ότι το Galaxy S21 Ultra δεν θα σας αφήνει να επιλέξετε ανάμεσα σε πλήρη ανάλυση και υψηλό ρυθμό ανανέωσης | TechFreaks


Το επερχόμενο Galaxy S21 Ultra θα υποστηρίζει ταυτόχρονα έναν προσαρμοσμένο ρυθμό ανανέωσης 120Hz και ανάλυση WQHD +, ισχυρίζεται ο γνωστός tipster Ice Universe, όπως ανέφεραν οι XDA Developers. Με το Galaxy S20 του περασμένου έτους, η Samsung έφερε μια οθόνη υψηλής ανανέωσης 120Hz στα κορυφαία τηλέφωνα της.

Δυστυχώς για τους οπαδούς της Samsung, το τηλέφωνο δεν υποστηρίζει τη λειτουργία 120Hz σε πλήρη ανάλυση, γι ‘αυτό πρέπει να επιλέξετε μεταξύ WQHD + (3200 × 1440) και 60Hz, και FHD + (2400 × 1080) και 120Hz. Δεν είναι γνωστό γιατί τα 120Hz περιορίζονται σε FHD στο S20, αλλά πιθανώς έχει να κάνει με την κατανάλωση ενέργειας.

Τα πράγματα έγιναν λίγο καλύτερα με το Note 20 Ultra, αλλά όχι με τον τρόπο που θα μπορούσατε να φανταστείτε. Το τηλέφωνο διαθέτει προσαρμοστικό ρυθμό ανανέωσης, το οποίο σημαίνει ότι προσαρμόζεται αυτόματα ανάλογα με το περιεχόμενο που εμφανίζεται. Αυτό επιτρέπει στο τηλέφωνο να διατηρεί τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Αντίθετα, στα τηλέφωνα της σειράς Galaxy S20, πρέπει να αλλάζετε χειροκίνητα μεταξύ 60Hz και 120Hz. Τα 120Hz στο WQHD + δεν θα ήταν το μόνο χαρακτηριστικό του Galaxy S21 Ultra εκτός από το υπόλοιπο εύρος.

Νέα διαρροή λέει ότι το Galaxy S21 Ultra δεν θα σας αφήνει να επιλέξετε ανάμεσα σε πλήρη ανάλυση και υψηλό ρυθμό ανανέωσης

Το S21 Ultra φαίνεται ότι θα είναι το πρώτο τηλέφωνο της Samsung που θα σας επιτρέψει να χρησιμοποιήσετε την προσαρμοστική τεχνολογία 120Hz στην ανάλυση WQHD +. Αυτό σημαίνει ότι τα άλλα δύο μέλη της οικογένειας, τα Galaxy S21 και S21 Plus, θα αποκλειστούν από αυτήν την αναβάθμιση. Στην πραγματικότητα, αυτά τα δύο θα μπορούσαν να είναι ένα βήμα πίσω, καθώς μια έκθεση αναφέρει ότι η εταιρία έχει υποβαθμίσει αυτή τη λειτουργία σε Full-HD + από το Quad-HD +. Επιπλέον, το πρότυπο και το μοντέλο Plus ενδέχεται να μην έχουν ούτε τη δυναμική τεχνολογία LTPO του Note 20 Ultra.

Το S21 Ultra φαίνεται επίσης να είναι το μόνο τηλέφωνο που προσφέρει συμβατότητα με το S Pen. Δεν εκπλήσσει ότι το μοντέλο με ειδικές προδιαγραφές θα διαθέτει την καλύτερη κάμερα της παρτίδας (κύρια κάμερα 108MP + 12MP εξαιρετικά ευρεία γωνία λήψης + μονάδα 10MP με οπτικό ζουμ 3x + μονάδα 10MP με οπτικό ζουμ 10x).

Για την οθόνη του Galaxy S21 Ultra έχουν εμφανιστεί προδιαγραφές, και οι διαρροές οδηγούν σε μια οθόνη AMOLED 6,8 ιντσών με πυκνότητα pixel 515 pixel ανά ίντσα και μέγιστη φωτεινότητα 1600 nits. Η σειρά Galaxy S21 θα παρουσιαστεί στις 14 Ιανουαρίου. Τα νέα τηλέφωνα αναμένεται να φτάσουν στα ράφια στις 29 Ιανουαρίου.Επίσημη πηγή του άρθρου αυτού είναι το TechFreaks

Ήρθε... για να την ακούσεις!

Share
Tweet
Pin
Share