Νέες διαρροές εικόνων του Xiaomi Mi Mix 3 αποκαλύπτουν την πίσω πλευρά και δύο επιλογές χρωμάτων

Νέες διαρροές εικόνων του Xiaomi Mi Mix 3 αποκαλύπτουν την πίσω πλευρά και δύο επιλογές χρωμάτων


Είμαστε λιγότερο από μία εβδομάδα από την ανακοίνωση του νέου high-end smartphone της Xiaomi – του Mi Mix 3. Η συσκευή θα χρησιμοποιήσει έναν ενδιαφέροντα μηχανισμό ολίσθησης κάμερας στην προσπάθειά της να επιτύχει μια πραγματική all-screen εμφάνιση στην οθόνη, τόσο, οι ανεπίσημες διαρροές καθώς και τα επίσημα teasers εστιάζουν την προσοχή μας στην μπροστινή πλευρά του τηλεφώνου.

Ωστόσο, είμαστε ευτυχείς να πούμε ότι τώρα έχουμε μια εικόνα που θα προσφέρει μερικές ενδιαφέρουσες νέες λεπτομέρειες για τους οπαδούς που αναζητούν ολόκληρη την εικόνα του Mi Mix 3. Η εικόνα, η οποία εμφανίστηκε σήμερα στο SlashLeaks, φέρεται να δείχνει τις πίσω  πλευρές δύο συσκευών Mi Mix 3.

Με μια πρώτη ματιά, τα τηλέφωνα φαίνονται σχεδόν πανομοιότυπα με το πίσω μέρος του Mi Mix 2s. Πρώτα απ ‘όλα, φαίνεται να υπάρχει ένας φυσικός σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων στο πίσω μέρος. Αυτό εξαλείφει τις προηγούμενες φήμες ενός αναγνώστη πάνω στην οθόνη για το Mi Mix 3. Επίσης, φαίνεται ότι η Xiaomi ότι θα συνεχίσει με την κεραμική πλάτη που είναι γνωστή για τη συγκεκριμένη σειρά.

Τώρα ας προχωρήσουμε στις αλλαγές. Το διακριτικό λογότυπο «Mi Mix designed by Xiaomi» που υπήρχε στο προηγούμενο μοντέλο αντικαταστάθηκε με μια μεγάλη ετικέτα «MIX» σε χρυσά γράμματα στο κάτω μισό του νέου τηλεφώνου. Υπάρχει επίσης μια δευτερεύουσα μάσκα που βρίσκεται στο κάτω τμήμα του Mi Mix 3, πιθανώς τοποθετημένο για αισθητικούς λόγους. Τέλος, ας μιλήσουμε για επιλογές χρωμάτων. Έχουμε δει μαύρα μοντέλα Mi Mix από τότε που το πρωτότυπο μοντέλο έκανε πρεμιέρα, αλλά το μπλε χρώμα είναι μια καινοτομία για τη σειρά. Το σκούρο μπλε φινίρισμα μοιάζει πολύ ωραίο και ελπίζουμε ότι θα υπάρξουν επιπρόσθετες χρωματικές παραλλαγές με το Mi Mix 3.

Όσον αφορά τις προδιαγραφές, δεν το γνωρίζουμε πολλά, αλλά επιβεβαιώθηκε ότι το Mi Mix 3 θα έχει μια παραλλαγή μνήμης RAM 10GB και θα είναι ένα από τα «πρώτα smartphones στον κόσμο» για να είναι συμβατό με την επόμενη γενιά 5G δικτύων. Το Snapdragon 845 SoC της Qualcomm αναμένεται επίσης να βρίσκεται μέσα στο κινητό. Το τηλέφωνο θα αποκαλυφθεί επίσημα στις 25 Οκτωβρίου, οπότε μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες πληροφορίες.

mi mix 3 back leaks

Πηγή: SlashLeaks

ΠερισσότεραΕπίσημη πηγή

Ήρθε... για να την ακούσεις!

Share
Tweet
Pin
Share
+1