Νέες διαρροές του Mi Band 5 δείχνουν υποστήριξη Alexa, παρακολούθηση επιπέδων οξυγόνου στο αίμα και πολλά άλλα | TechFreaks

Νέες διαρροές του Mi Band 5 δείχνουν υποστήριξη Alexa, παρακολούθηση επιπέδων οξυγόνου στο αίμα και πολλά άλλα | TechFreaks


Το Xiaomi Mi Band 4 είναι ένα από τα πιο δημοφιλή smart bands στον κόσμο, λόγω της εξαιρετικά προσιτής τιμής και της υποστήριξής του για όλες τις βασικές δυνατότητες που απαιτούνται από ένα πρόγραμμα παρακολούθησης φυσικής κατάστασης και ύπνου. Λόγω της επιτυχίας του και της επιτυχίας των προηγούμενων εκδόσεων, η Xiaomi σύμφωνα με πληροφορίες σχεδιάζει να ανακοινώσει την επόμενη επανάληψή του – το Mi Band 5 τον Ιούνιο.

Υποστήριξη Alexa

Νέες διαρροές σχετικά με την παγκόσμια έκδοση του επερχόμενου Mi Band 5 προέρχονται από το TizenHelp, υποδηλώνοντας ότι για πρώτη φορά σε ένα Mi Band, το Mi Band 5 θα λάβει έξυπνη υποστήριξη βοηθού, δηλαδή την Alexa. Αυτό υποδηλώνει ότι η επερχόμενη επανάληψη του smart band μπορεί επίσης να είναι η πρώτη που θα πάρει τελικά ένα μικρόφωνο και ηχείο, καθώς το Mi Band 4 και οι προηγούμενες εκδόσεις βασίζονταν μόνο σε αφή και δόνηση για ειδοποιήσεις και συναγερμούς.

Εναλλακτικά, και πιο πιθανό, το Mi Band 5 μπορεί απλά να ενεργοποιήσει την Alexa σε μια ξεχωριστή συσκευή, όπως ένα smartphone ή ένα smart speaker, στηριζόμενη σε αυτήν τη συσκευή για να κάνει τη «βαριά δουλειά» με το δικό της μικρόφωνο και ηχείο.

Νέες επιλογές παρακολούθησης, ακόμα χωρίς NFC

Επιπλέον, οι πηγές ισχυρίζονται ότι το Mi Band 5 θα παρακολουθεί τον εμμηνορροϊκό κύκλο, καθώς και παρακολούθηση των επιπέδων οξυγόνου στο αίμα. Δυστυχώς, όπως και το Mi Band 4, το Mi Band 5 θα έχει και πάλι υποστήριξη NFC μόνο στην Κίνα, χωρίς NFC στη διεθνή του έκδοση.

Σχεδιασμός

Το Xiaomi Mi Band 4 διαθέτει μια φωτεινή και πολύχρωμη οθόνη αφής AMOLED 0,95 ιντσών, η οποία μπορεί να δείχνει την ώρα, την ημερομηνία, τον καρδιακό ρυθμό και τα βήματα που έχετε κάνει με μια ματιά, μαζί με ειδοποιήσεις smartphone και πολλά άλλα.

Το Mi Band 5, ωστόσο, εμφανίστηκε πρόσφατα σε μια μη επιβεβαιωμένη διαρροή εικόνας που διαθέτει πολύ μεγαλύτερη, στρογγυλεμένη οθόνη, όπως φαίνεται παραπάνω. Περιμένουμε ακόμη να δούμε αν αυτή η εικόνα είναι αληθινή ή το Mi Band 5 σχεδιάζεται πραγματικά ώστε να είναι ένα σημαντικό άλμα προς τα εμπρός ακόμη και μέχρι την οθόνη.

Περισσότερα

Επίσημη πηγή του άρθρου αυτού είναι το TechFreaks

Ήρθε... για να την ακούσεις!

Share
Tweet
Pin
Share
+1