Νέες σημαντικές ενημερώσεις στο ‘Taste of Power’! | TechFreaks

Νέες σημαντικές ενημερώσεις στο ‘Taste of Power’! | TechFreaks


Το Taste of Power είναι ένα παιχνίδι που προκαλεί τις στρατηγικές δεξιότητές σας. Θα μπορέσετε να λάβετε τις σωστές αποφάσεις σε περιορισμένο χρονικό διάστημα; Αποδείξτε την αίας σας, νικώντας ένα δύσκολο AI και αισθάνεστε την «Γεύση της Εξουσίας»! Τώρα με νέες σημαντικές ενημερώσεις που καλυτερεύουν την συνολική εικόνα του παιχνιδιού.

Το Taste of Power είναι ένα παιχνίδι στρατηγικής σε πραγματικό χρόνο που εξελίσσεται στα μεσαιωνικά χρόνια, όπου παλεύετε για μία από τις 3 ομάδες – Ευρώπη, Κίνα ή Μέση Ανατολή. Ένα κύριο χαρακτηριστικό του παιχνιδιού είναι ο συνδυασμός μιας ποικιλίας μοναδικών τύπων στρατευμάτων και η δυναμική των events του παιχνιδιού.

Μια ποικιλία τύπων στρατευμάτων

Εκτός από το συνηθισμένο πεζικό, τους τοξότες, το ιππικό, στο Taste of Power υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία πυροβολικού, μηχανικών στρατευμάτων, κατασκόπων, υπόγειων σηράγγων, εμπρηστικών λαδιών, δηλητηριωδών μειγμάτων, νάρκες και πολλά άλλα. Η χρήση αυτών και πολλών άλλων τύπων στρατευμάτων ανοίγει θεμελιωδώς νέες τακτικές ευκαιρίες.

taste of power 1

Η δυναμική των γεγονότων μέσα στο παιχνίδι

Το θεμέλιο της οικονομικής ανάπτυξης είναι η κατασκευή νέων πόλεων. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να πάρετε πολλούς πόρους, και ως εκ τούτου ένα μεγάλο στρατό. Έτσι, το Taste of Power ωθεί τον παίκτη στον αγώνα, του ποιος θα κατακτήσει πιο γρήγορα τις βάσεις. Μαζί με αυτό, ο παίκτης πρέπει να αγωνιστεί σε διάφορα μέρη του χάρτη, συνδυάζοντας επέκταση, υπεράσπιση των εδαφών του και περιορίζοντας την ανάπτυξη του εχθρού.

Νέες ενημερώσεις για το παιχνίδι, μόλις υλοποιήθηκαν:

– Τα χαρακτηριστικά ορισμένων στρατευμάτων έχουν αλλάξει, ελαφρώς εξασθενίζοντας τα χαρακτηριστικά του πυροβολικού και των σκοπευτών.
– Ένα σφάλμα που επέτρεψε στο χρήστη να μεταβαίνει μεταξύ αποστολών χωρίς ολοκλήρωση έχει εξαλειφθεί.
– Όσον αφορά την τεχνητή νοημοσύνη, έχει βελτιωθεί η λογική της αναζήτησης αντιπάλων.

Taste of Power στο Steam

ΠερισσότεραΕπίσημη πηγή του άρθρου αυτού είναι το TechFreaks

Ήρθε... για να την ακούσεις!

Share
Tweet
Pin
Share
+1