Νέο Teaser επιβεβαιώνει ότι το Nokia 9 με τις 5 κάμερες θα αποκαλυφθεί στις 24 Φεβρουαρίου | TechFreaks

Νέο Teaser επιβεβαιώνει ότι το Nokia 9 με τις 5 κάμερες θα αποκαλυφθεί στις 24 Φεβρουαρίου | TechFreaks


Σχεδόν κάθε κατασκευαστής smartphone έχει προγραμματίσει σημαντικές ανακοινώσεις για το Mobile World Congress (MWC) 2019 τον επόμενο μήνα στη Βαρκελώνη της Ισπανίας. Η Samsung, η LG, η Sony και η Nokia επιβεβαίωσαν γεγονότα παρουσίασης όπου αναμένεται να αποκαλυφθούν νέες συσκευές όπως τα Galaxy S10, LG G8 και Sony Xperia XZ4.

Αναφέραμε πριν από λίγες ημέρες ότι η Nokia επιβεβαίωσε ότι η εκδήλωση της για το MWC 2019 θα λάβει χώρα στις 24 Φεβρουαρίου. Ωστόσο, εκτός από αυτό, δεν γνωρίζαμε τίποτα για τα σχέδια της εταιρείας στο event για το εάν ή όχι το Nokia 9 θα αποκαλυφθεί κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Χάρη σε επίσημο teaser της εταιρίας, τώρα γνωρίζουμε με βεβαιότητα ότι, μετά από πολλές καθυστερήσεις, η ναυαρχίδα της Nokia 9 θα παρουσιαστεί επίσημα στις 24 Φεβρουαρίου. Το teaser για την εκδήλωση της Nokia στο MWC 2019 δείχνει την εγκατάσταση της πενταπλής φωτογραφικής μηχανής που γνωρίζουμε ότι θα είναι μέρος του Nokia 9.

Αν και δεν είναι αυτό προφανές με την πρώτη ματιά, μια πιο προσεκτική παρατήρηση θα αποκαλύψει σίγουρα την εκπληκτική φωτογραφική μηχανή των πέντε φακών του Nokia 9. Μαζί με το Nokia 9, μπορεί να αποκαλυφθούν και άλλα smartphones, όπως το Nokia 8.1 Plus και το Nokia 1 Plus, έτσι φαίνεται ότι το event της Nokia στο MWC 2019 θα είναι πολύ συναρπαστικό για τους φίλους της εταιρίας αλλά και για όλους τους φίλους της τεχνολογίας.

nokia 9 teaser

ΠερισσότεραΕπίσημη πηγή του άρθρου αυτού είναι το TechFreaks

Ήρθε... για να την ακούσεις!

Share
Tweet
Pin
Share
+1