Ξεκίνησε η πώληση της international έκδοσης του Xiaomi mi band 4 | TechFreaks

Ξεκίνησε η πώληση της international έκδοσης του Xiaomi mi band 4 | TechFreaks


Ξεκίνησε από σήμερα η πώληση της international έκδοσης του Mi band 4 από το Gearbest στην τιμή των 36 € και με δωρεάν μεταφορικά για την Ελλάδα.

Το Xiaomi Mi Band 4 Smart Bracelet ικανοποιεί τις καθημερινές σας ανάγκες. Είτε είστε λάτρης του αθλητισμού είτε εστιάζετε περισσότερο σε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής, λειτουργεί τέλεια για να σας βοηθήσει να επιτύχετε τους στόχους σας για να κάνετε μια πιο δραστήρια ζωή. Ο μετρητής βημάτων, η λειτουργία παρακολούθησης ύπνου και οι υπενθυμίσεις είναι εύκολα προσβάσιμες, ώστε να μπορείτε να δείτε την πρόοδό που έχετε κάνει χρησιμοποιώντας την εφαρμογή. 

Διαθέτει AMOLED έγχρωμη οθόνη 0,95 ιντσών με ανάλυση 120 x 240 pixels. Είναι ανθεκτικό έως 5atm (περίπου 50 μέτρα) κάτω από το νερό, Bluetooth 5.0 BLE που προσφέρει βελτιωμένη εμβέλεια, ταχύτητα συνδεσιμότητας και αποδοτικότητα, μια μπαταρία 135mAh και διαρκεί περισσότερο από 20 ημέρες με μία μόνο φόρτιση. Είναι συμβατό με συσκευές Android και iOS και είμαστε σίγουροι ότι θα γίνει ο αχώριστος σύντροφος σας σε κάθε σας μετακίνηση ή αθλητική δραστηριότητα. 

buy gearbestΕπίσημη πηγή του άρθρου αυτού είναι το TechFreaks

Ήρθε... για να την ακούσεις!

Share
Tweet
Pin
Share
+1