Ξεκινάει η ενημέρωση Android 9 Pie στο Huawei Mate 10

Ξεκινάει η ενημέρωση Android 9 Pie στο Huawei Mate 10


Μετά την ανακοίνωση της σειράς Mate 20, από την Huawei, το Mate 10 παίρνει την πολυαναμενόμενη ενημέρωση Android 9.0 Pie. Εάν δεν λάβουμε υπόψη κανένα από τα smartphone της Honor, αυτό θα ήταν το τρίτο κινητό της Huawei που θα λάβει την ενημέρωση του Pie μετά τα P20 Pro και Mate 10 Pro.

Το EMUI 9 που βασίζεται στο Android Pie κυκλοφορεί τώρα για τις συσκευές Huawei Mate 10 στην Ευρώπη, αλλά και άλλες περιοχές είναι πιθανό να ακολουθήσουν σύντομα. Ένα πράγμα που αξίζει να σημειωθεί είναι ότι πρόκειται για μια ασυνήθιστα μεγάλη ενημέρωση (σχεδόν 4GB !?), οπότε βεβαιωθείτε ότι έχετε αρκετό χώρο αποθήκευσης στο τηλέφωνό σας.

Δεν είμαστε σίγουροι ποια ενημερωμένη έκδοση κώδικα ασφαλείας περιλαμβάνεται το update, αλλά περιμένουμε πολλές οπτικές αλλαγές από τότε που το EMUI 9.0 αντικαθιστά το προηγούμενο περιβάλλον εργασίας χρήστη. Όσοι έχουν βρεθεί στο πρόγραμμα beta και πήραν να δοκιμάσουν την ενημέρωση ίσως ξέρουν τι να περιμένουν.

Τουλάχιστον εννέα smartphones της Huawei και Honor έχουν επιβεβαιωθεί ότι θα πάρουν ενημερώσεις Android 9 Pie αυτά είναι τα: Huawei Mate 10, Huawei Mate10 Porsche Design, Huawei Mate 10 Pro, Huawei Mate RS Porsche Design, Huawei P20, Huawei P20 Pro, Honor 10 ), Honor V10 και Honor Play.

Πηγή: XDA Developers

ΠερισσότεραΕπίσημη πηγή

Ήρθε... για να την ακούσεις!

Share
Tweet
Pin
Share
+1