Ξεχάστε ό,τι ξέρατε για τα νυφικά| mononews | MonoNews

Ξεχάστε ό,τι ξέρατε για τα νυφικά| mononews | MonoNews


Ενώ οι πασαρέλες ετοιμάζονται να υποδεχθούν την εβδομάδα μόδας της άνοιξης του 2020, στην Νέα Υόρκη παρελαύνουν αυτήν την περίοδο οι νυφικές δημιουργίες των μεγάλων οίκων μόδας για το φθινόπωρο, με το μήνυμα των δημιουργιών να είναι ξεκάθαρο: η διαχωριστική γραμμή μεταξύ  ready to wear και επίσημου νυφικού ολοένα ξεθωριάζει.

Από τις δημιουργίες των Vera Wang, Danielle Frankel, Oscar de la Renta και Monique Lhuillier διαπιστώνει κανείς ότι η εποχή των μεγαλοπρεπών, «φουσκωτών»  νυφικών με τις βάτες και τα υπερβολικά σχέδια, τους κρυστάλλους και τα πολλά υφάσματα έχουν περάσει, ίσως και ανεπιστρεπτί.

Οι σχεδιαστές έχουν πλέον εγκαταλείψει τα κλασικά σχέδια των νυφικών που φέρνουν σε πριγκίπισσες της Ντίσνεϊ, αγκαλιάζοντας την σύγχρονη πολυάσχολη γυναίκα, που δεν ονειρεύεται γάμους και μυστήρια, αλλά την δεξίωση και το ολονύχτιο πάρτι μετά.

Κοψίματα, ιδιαίτερα σχέδια, διαφάνειες και see-through, floral πατρόν, τούλια και party dresses είναι μερικές από τις τάσεις που επικρατούν αυτή τη στιγμή στην Bridal Week.

Marchesa
Lela Rose
Victor & Rolf
Oscar de la Renta
Danielle Frankel
Monique Lhuillier
Carolina Herrera
Vera WangΕπίσημη πηγή του άρθρου αυτού είναι το MonoNews

Ήρθε... για να την ακούσεις!

Share
Tweet
Pin
Share
+1