Οι εικόνες που έχουν διαρρεύσει δείχνουν το Samsung Galaxy Watch Active 2 από όλες τις γωνίες | TechFreaks

Οι εικόνες που έχουν διαρρεύσει δείχνουν το Samsung Galaxy Watch Active 2 από όλες τις γωνίες | TechFreaks


Προς τα τέλη Ιουνίου είδαμε για πρώτη φορά μαζί φωτογραφίες του Samsung Galaxy Watch Active 2. Έπειτα ακολούθησε ένα ζευγάρι διαρροών που έδειχναν ένα casual ρολόι και ένα πιο σπορ. Αυτό είναι το σπουδαίο πράγμα για ένα smartwatch. μπορείτε να το προσαρμόσετε σε κάθε κατάσταση. Και το ρολόι πιστοποιήθηκε πρόσφατα από την FCC, αποκαλύπτοντας ότι θα κυκλοφορήσει μια θήκη από αλουμίνιο 40mm και μια θήκη από ανοξείδωτο ατσάλι 40mm.

Αυτές οι δύο παραλλαγές χρησιμοποιούν Wi-Fi συνδεσιμότητα και πρέπει να υπάρχει μια μονάδα 44mm που να συνδέεται με δίκτυα 4G LTE. Αρχικά θεωρήθηκε ότι το ρολόι θα παρουσιαστεί παράλληλα με τη νέα σειρά Galaxy Note 10 στο Barclays Center του Μπρούκλιν στις 7 Αυγούστου κατά τη διάρκεια της επόμενης εκδήλωσης Unpacked της εταιρείας. Αλλά την άλλη μέρα, ένα video teaser που κυκλοφόρησε από τον κατασκευαστή ανέφερε ότι το smartwatch θα ανακοινωθεί στις 5 Αυγούστου.

Σήμερα, το Android Headlines έδωσε μερικές εικόνες που δείχνουν το smartwatch από όλες τις γωνίες και σε όλες τις επιλογές χρωμάτων του (χρυσό, ασήμι και μαύρο). Φαίνεται ότι αυτές οι εικόνες δείχνουν ότι το ρολόι θα πωλείται με ένα λουρί σιλικόνης αν και ένα δερμάτινο λουράκι θα μπορούσε να είναι μια επιλογή. Επιπλέον, όπως έχουμε ήδη επισημάνει, δεν θα υπάρχει περιστρεφόμενη στεφάνη σε αυτή τη συσκευή. Αντ ‘αυτού, υπάρχει η εικασία ότι οι χρήστες θα μπορούν να περιηγηθούν στη διεπαφή του ρολογιού πατώντας τα ευαίσθητα στην αφή bezels. Θυμόσαστε το κόκκινο δαχτυλίδι που έπρεπε να πατηθεί γύρω από το κουμπί τροφοδοσίας στις μονάδες LTE; Το δαχτυλίδι δεν εμφανίζεται σε αυτές τις εικόνες.

Samsung Galaxy Watch Active 2

Με 5ATM rating, το Samsung Galaxy Watch Active 2 μπορεί να φορεθεί σε βάθος 50 μέτρων για 10 λεπτά

Το 40mm Samsung Galaxy Watch Active 2 θα είναι εφοδιασμένο με οθόνη Super AMOLED 1,2 ιντσών, ενώ το μοντέλο 44mm θα διαθέτει οθόνη Super AMOLED 1,4 ιντσών. Και οι δύο θα έχουν κυκλική ανάλυση 360 x 360. Η τροφοδοσία του wearable θα είναι πιθανώς το τσιπ Exynos 9110. 768MB μνήμης θα βρεθούν στην έκδοση Wi-Fi, ενώ η παραλλαγή LTE θα μπορούσε να διαθέτει 1.5GB μνήμης RAM. Η επίσκεψη της FCC αποκάλυψε ότι η συσκευή θα έρθει με 4GB αποθήκευσης και τα μεγέθη της μπαταρίας θα είναι 247mAh και 340mAh στις μονάδες Wi-Fi και LTE, αντίστοιχα. Η συνδεσιμότητα Bluetooth 5.0 θα υπάρχει επίσης στο ρολόι.

Το Galaxy Watch Active 2 έχει πιστοποιηθεί ότι συμμορφώνεται με το MIL-STD-810. Πρόκειται για στρατιωτικά πρότυπα που υποτίθεται ότι σας δίνουν την εντύπωση ότι η συσκευή είναι αρκετά ανθεκτική ώστε να φοριέται από στρατιωτικό προσωπικό. Η οθόνη προστατεύεται από Gorilla Glass και το ρολόι είναι ανθεκτικό στο νερό σε απόσταση 50 μέτρων για 10 λεπτά.

ΠερισσότεραΕπίσημη πηγή του άρθρου αυτού είναι το TechFreaks

Ήρθε... για να την ακούσεις!

Share
Tweet
Pin
Share