Οι επίσημες εικόνες του Huawei Mate X δείχνουν το τηλέφωνο από όλες τις γωνίες | TechFreaks

Οι επίσημες εικόνες του Huawei Mate X δείχνουν το τηλέφωνο από όλες τις γωνίες | TechFreaks


Δυστυχώς, για εκείνους που περίμεναν από την Huawei να δουν σύντομα το πρώτο, αναδιπλούμενο smartphone της, η κινεζική εταιρεία επιβεβαίωσε νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα, ότι το Mate X δεν θα κυκλοφορήσει στην αγορά τον Σεπτέμβριο, όπως είχε ανακοινώσει προηγουμένως, αλλά θα υπάρξει καθυστέρηση στην ημερομηνία κυκλοφορίας.

Ένας από τους λόγους της καθυστέρησης θα μπορούσε να σχετίζεται με τις πρόσφατες αναφορές ότι η Huawei αναγκάστηκε να επανασχεδιάσει μερικά από τα μέρη του τηλεφώνου για να αποφύγει τα ίδια θέματα που υπήρξαν με το Galaxy Fold λίγο πριν από την κυκλοφορία του. Εικόνες από ένα επανασχεδιασμένο Mate X, το οποίο κρατήθηκε από ένα εκτελεστικό της Huawei, εμφανίστηκαν τον Ιούλιο, αλλά τώρα έχουμε επίσημες φωτογραφίες με την τελευταία έκδοση του πτυσσόμενου smartphone.

Ανακαλύφθηκαν από την PlayfulDroid, οι φωτογραφίες έχουν προστεθεί πρόσφατα στην TENAA, την κινεζική υπηρεσία πιστοποίησης, οπότε δεν υπάρχει κανένας λόγος αμφιβολίας για την αυθεντικότητά τους. Όσον αφορά τις αλλαγές, οι ορατές είναι ο πρόσθετος αισθητήρας ToF που βρίσκεται κάτω από την τριπλή κάμερα και το ελαφρώς επανασχεδιασμένο κουμπί τροφοδοσίας.

Η λίστα αποκαλύπτει επίσης μερικές από τις προδιαγραφές του τηλεφώνου, αλλά δεν πρόκειται για νέες πληροφορίες. Εν συντομία το Mate X: Οθόνη OLED 8 ιντσών, δευτερεύουσα οθόνη AMOLED 6,6 ιντσών, chipset Kirin 980, χωρητικότητα 6GB / 8GB / 12GB RAM, αποθήκευση 128GB / 256GB / 512GB, κάμερα (40MP + 16MP + 8MP + αισθητήρας ToF) και μπαταρία 4.400 mAh.

huawei mate x photos

huawei mate x photos

ΠερισσότεραΕπίσημη πηγή του άρθρου αυτού είναι το TechFreaks

Ήρθε... για να την ακούσεις!

Share
Tweet
Pin
Share
+1