Οι λεπτομέρειες της κάμερας και της οθόνης του Xiaomi Mi 11 Pro έχουν διαρρεύσει | TechFreaks

Οι λεπτομέρειες της κάμερας και της οθόνης του Xiaomi Mi 11 Pro έχουν διαρρεύσει | TechFreaks


Περιμένουμε με αγωνία την κυκλοφορία της σειράς Xiaomi Mi 11, εν τω μεταξύ, έχουν αποκαλυφθεί περισσότερες προδιαγραφές για την επερχόμενη ναυαρχίδα Mi 11 της Xiaomi. Σύμφωνα με μια αναφορά που διέρρευσε, το Mi 11 Pro θα διαθέτει οθόνη QHD + που έχει ρυθμό ανανέωσης 120Hz, υπάρχουν περισσότερες λεπτομέρειες στην οθόνη, καθώς και πληροφορίες σχετικά με τις δυνατότητες που διαθέτουν οι κάμερες.

Σύμφωνα με μια αναφορά από τον leakster Digital Chat Station, θα πρέπει να περιμένουμε μια κύρια κάμερα 50MP και τηλεφακό 12MP. Μιλώντας για την πτυχή του λογισμικού, το MIUI 12 θα φέρει υποστήριξη MEMC και βελτιώσεις AI HDR, όπως αποκαλύπτεται από ένα στιγμιότυπο οθόνης που έχει διαρρεύσει από ένα εσωτερικό firmware beta.

Οι λεπτομέρειες της κάμερας και της οθόνης του Xiaomi Mi 11 Pro έχουν διαρρεύσει

Όπως όλοι γνωρίζουμε, η Xiaomi εργάζεται ακούραστα σε ορισμένες δυνατότητες που θα βελτιώσουν τις φωτογραφίες και τα βίντεο που θα τραβηχτούν με την επερχόμενη σειρά Mi 11. Το νέο τσιπ AI θα είναι σε θέση να ανιχνεύσει το αντικείμενο μπροστά από τον φακό και να παρέχει το απαραίτητο εφέ HDR. Σύμφωνα με τη διαρροή, το έκρινε ισοδύναμο με το ίδιο χαρακτηριστικό που διαθέτει το Oppo Find X2 Pro.

Μιλώντας για τις κάμερες, ο Digital Chat Station δεν είναι απολύτως σίγουρος για το είδος του αισθητήρα που βρίσκεται πίσω από τον τηλεφακό. Υποτίθεται ότι έχει είτε εγγενή ανάλυση 12MP είτε είναι αισθητήρας Quad-Bayer 48MP που εφαρμόζει binning 4-προς-1. Ωστόσο, η διαρροή ισχυρίστηκε ότι είναι σίγουρη ότι πρόκειται για τις πληροφορίες της κάμερας Mi 11 Pro και όχι για το Mi 11 όπου η σύνθεση της κάμερας μπορεί να είναι διαφορετική.

Το Xiaomi Mi 11 Pro θα κυκλοφορήσει σύντομα και σίγουρα τις επόμενες ημέρες θα μάθουμε ακόμα περισσότερα!Επίσημη πηγή του άρθρου αυτού είναι το TechFreaks

Ήρθε... για να την ακούσεις!

Share
Tweet
Pin
Share