Οι προδιαγραφές της φωτογραφικής μηχανής διαρρέουν για ολόκληρη τη σειρά Samsung Galaxy S20 | TechFreaks

Οι προδιαγραφές της φωτογραφικής μηχανής διαρρέουν για ολόκληρη τη σειρά Samsung Galaxy S20 | TechFreaks


Ο Max Weinbach του XDA αποκάλυψε τις προδιαγραφές για τις πίσω κάμερες του Samsung Galaxy S20 Ultra 5G. Ο κύριος αισθητήρας έρχεται με 108MP. με pixel binning 9: 1, το τηλέφωνο θα πρέπει να παράγει αιχμηρές εικόνες χαμηλού θορύβου. Θα υπάρχει επίσης ένας τηλεφακός 48MP periscope που θα παρέχει οπτικό ζουμ 10x και υβριδικό ζουμ 100x που θα μπορούσε να προωθηθεί ως «Space Zoom».

Το τηλέφωνο θα διαθέτει επίσης μια εξαιρετικά ευρεία κάμερα 12MP και έναν αισθητήρα ToF. Το τελευταίο παρέχει ακριβέστερες μετρήσεις βάθους για βελτιωμένες ικανότητες AR και πιο φυσικά bokeh εφέ σε πορτραίτα.

Λίγο αργότερα ο Tipster Ice Universe (@UniverseIce) διέδωσε ένα tweet που διαρρέει τις προδιαγραφές της πίσω κάμερας για τα υπόλοιπα κινητά της σειράς Galaxy S20. Λέει ότι το Galaxy S20 + και το Galaxy S20 θα διαθέτουν τον ίδιο ακριβώς πίνακα ζωνών κάμερας εκτός από μια διαφορά. Κατ ‘αρχάς, για τις ομοιότητες, και οι δύο θα φέρουν μια κύρια φωτογραφική μηχανή 12MP, έναν τηλεφακό 64MP και μια φωτογραφική μηχανή 12MP ultra-wide. Η μόνη διαφορά είναι ότι το πιο ακριβό Galaxy S20 + θα είναι επίσης εξοπλισμένο με τον προαναφερθέντα αισθητήρα ToF. Αυτός ο τελευταίος λειτουργεί με το χρονοδιάγραμμα για πόσο διάστημα χρειάζεται ένα υπέρυθρο φως για να αναπηδήσει από ένα θέμα και να επιστρέψει στο τηλέφωνο. Πραγματοποιούνται γρήγορα υπολογισμοί για την παραγωγή ακριβέστερων πληροφοριών βάθους.

cameras s20

Το βασικό Samsung Galaxy S20 θα μπορούσε να τιμολογηθεί στα $ 799 και πάνω

Μην περιμένετε την τεχνολογία τηλεχειρισμού periscope «Space Zoom» να την βρείτε σε άλλα μοντέλα εκτός από το Galaxy S20 Ultra. Αλλά τα περισσότερα από τα άλλα χαρακτηριστικά για τις πίσω κάμερες θα είναι διαθέσιμα για ολόκληρη τη σειρά Galaxy S20. Αυτό περιλαμβάνει το «Single Take Photo» το οποίο θα επιτρέψει στους χρήστες να βιντεοσκοπήσουν βίντεο και να τραβήξουν στιγμιότυπα φωτογραφιών ενώ περιστρέφονται γύρω από μια σκηνή με την κάμερά τους σε διάστημα 15 δευτερολέπτων. Το «Director’s View» θα κλειδώσει σε ένα θέμα κατά τη μαγνητοσκόπηση ενός βίντεο και θα αλλάξει τη φωτογραφική μηχανή που χρησιμοποιείται κατά την εγγραφή. Την άλλη μέρα, αυτό το χαρακτηριστικό εξαφανίστηκε από το firmware δοκιμής για το Galaxy Ultra 20 Ultra. Είναι πιθανό η Samsung να το κάνει αυτό για να κρατήσει μακριά τα μάτια μέχρι να αποκαλυφθεί το τηλέφωνο τον επόμενο μήνα, αλλά μέχρι τότε το «Director’s View» φαίνεται να είναι κενή. Μια νέα λειτουργία που ονομάζεται «Vertical Panorama» θα επιτρέψει στους χρήστες να καταγράψουν μια κάθετη πανοραμική προβολή ταυτόχρονα με την καταγραφή μιας οριζόντιας πανοραμικής προβολής. Και η Night Hyperlapse επιτρέπει στους χρήστες του Galaxy S20 να δημιουργούν βίντεο time-lapse ακόμα και τη νύχτα.

Θα πρέπει να περιμένετε πέντε νέα μοντέλα Galaxy S20 που θα παρουσιαστούν κατά την επόμενη Samsung Unpacked εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στις 11 Φεβρουαρίου. Τρεις από αυτές τις μονάδες, που τροφοδοτούνται από από τον Snapdragon 865, θα υποστηρίξουν το 5G: το Galaxy S20 5G, το Galaxy S20 + 5G και το Galaxy S20 Ultra 5G. Το μόντεμ Snapdragon X55 5G λειτουργεί με φάσμα mmWave και sub-6GHz. Δύο παραλλαγές, με το Exynos 990 SoC, θα λειτουργούν μόνο με δίκτυα 4G. αυτά τα μοντέλα είναι τα Galaxy S20 και Galaxy S20 +. Η Samsung θα χρησιμοποιήσει το chipset Snapdragon 865 σε όλα τα μοντέλα σε όλες τις αγορές εκτός από την Ευρώπη.

Η φημολογούμενη τιμή για το Galaxy S20 Ultra 5G (οθόνη AMOLED 6,9 ιντσών) λέγεται ότι είναι $ 1,099 και πάνω. Το Galaxy S20 + (οθόνη 6,7 ιντσών AMOLED) θα ξεκινά από 999 δολάρια και άνω, ενώ το Galaxy S20 (οθόνη AMOLED 6,2 ιντσών) θα μπορούσε να κοστίσει 799 δολάρια και άνω. Και οι τρεις παραλλαγές μπορεί να είναι εξοπλισμένες με 12GB μνήμης ως βασικό. Και είναι οι τελευταίες μνήμες LPDDR5 που παρέχουν μια αύξηση της απόδοσης κατά 30% σε ταχύτητα και αποδοτικότητα σε σχέση με τις προηγούμενες μνήμες.

Ενώ τα εμβληματικά κινητά της Samsung για το 2020 θα παρουσιαστούν στις 11 Φεβρουαρίου, θα κυκλοφορήσουν στις 6 Μαρτίου.

ΠερισσότεραΕπίσημη πηγή του άρθρου αυτού είναι το TechFreaks

Ήρθε... για να την ακούσεις!

Share
Tweet
Pin
Share
+1