Οι προδιαγραφές OnePlus 8 και 8 Pro και οι διαρροές σχεδίασης ταιριάζουν | TechFreaks

Οι προδιαγραφές OnePlus 8 και 8 Pro και οι διαρροές σχεδίασης ταιριάζουν | TechFreaks


Τα OnePlus 8 και 8 Pro εμφανίστηκαν ξανά στο Weibo σε όλη τη δόξα τους, επιδεικνύοντας την αναμενόμενη σχεδίαση τους. Λοιπόν, όχι ακριβώς, καθώς οι εντυπώσεις σχεδιασμού λαμβάνονται από υποτιθέμενες θήκες για τα επερχόμενα OnePlus, αν και στην περίπτωση του Pro, ταιριάζουν με όσα έχουν διαρρεύσει μέχρι στιγμής.

Ίσως το περιτύλιγμα να βασίζεται σε προηγούμενες διαρροές, δημιουργώντας τον συνηθισμένο κύκλο αναφοράς. Μπορούμε να δούμε ξεκάθαρα την περικοπή στο πίσω μέρος, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες φιλοξενεί ένα πολύ αναβαθμισμένο κιτ φωτογραφικής μηχανής σε σύγκριση με τη σειρά 7, για παράδειγμα. Ένα λεπτό ελλειπτικό άνοιγμα βρίσκεται στα αριστερά του διακόπτη της κάμερας, επίσης, ακριβώς όπως στη διαρροή που βασίζεται σε CAD, από τις πάντα αξιόπιστες πηγές @onleaks που μπορείτε να δείτε παρακάτω.

OnePlus 8 vs 8 Pro θήκες

Οι προδιαγραφές OnePlus 8 και 8 Pro και οι διαρροές σχεδίασης ταιριάζουν

oneplus 8pro case2

OnePlus 8 Pro χαρακτηριστηκά and camera

Μέγεθος οθόνης: οθόνη Super AMOLED 1440 x 3140 (QHD +) 6,7 ιντσών, ανανέωση 120 Hz
Επεξεργαστής: Snapdragon 865
Μνήμη: 8GB / 12GB RAM / και 128 / 256GB
Κάμερες: 64MP (κύρια) + 20MP πλάτος + 12MP τηλεφακό και ToF
Μπαταρία: 4500mAh

Το OnePlus 8 Pro αναμένεται να διαθέτει οθόνη Super AMOLED 6,7 ιντσών με ανάλυση 1440 x 3140 (QHD +). Ένα διαδεδομένο φύλλο spec δείχνει το τηλέφωνο να τροφοδοτείται από τον Snapdragon 865 με 8GB μνήμης σε συνδυασμό με αποθήκευση 128GB ή 256GB και μια άλλη έκδοση θα είναι διαθέσιμη με 12GB μνήμης και 256GB αποθήκευσης.

Τα τσιπ μνήμης που βρίσκονται στο OnePlus 8 Pro 5G θα είναι η τελευταία έκδοση LPDDR5. Η συσκευή θα περιλαμβάνει το UFS (Universal Flash Storage) 3.0 που επιτρέπει στις εφαρμογές και τα παιχνίδια να ανοίγουν γρήγορα.

Στο πίσω μέρος, αναμένουμε να βρούμε μια κύρια κάμερα 64MP (f / 1,4 aperture) με κάμερα 20MP ultra-wide (f / 2,2) και τηλεφακό 12MP (f / 2,4) με υβριδικό ζουμ 10x. Θα υπάρχει επίσης ένας αισθητήρας βάθους Time of Flight (ToF). Αυτός ο αισθητήρας μετράει το χρόνο που χρειάζεται για να φύγει μια δέσμη υπέρυθρων από ένα θέμα και να επιστρέψει στο τηλέφωνο.

OnePlus 8 vs 8 Pro vs Lite σύγκριση μοντέλων 

Οι προδιαγραφές OnePlus 8 και 8 Pro και οι διαρροές σχεδίασης ταιριάζουν

ΠερισσότεραΕπίσημη πηγή του άρθρου αυτού είναι το TechFreaks

Ήρθε... για να την ακούσεις!

Share
Tweet
Pin
Share
+1