Οι προ-παραγγελίες του Samsung Galaxy S10 + έρχονται με αποκλειστικό skin για τους παίχτες του Fortnite | TechFreaks

Οι προ-παραγγελίες του Samsung Galaxy S10 + έρχονται με αποκλειστικό skin για τους παίχτες του Fortnite | TechFreaks


Σε μια προσπάθεια να προσελκύσει όσο το δυνατόν περισσότερους πελάτες, η Samsung ανακοίνωσε ότι έχει κάποια ωραία freebies σε οποιονδήποτε προ-παραγγείλει τα smartphones που παρουσίασε πρόσφατα Galaxy S10. Τα Galaxy Buds θα προσφερθούν δωρεάν μέχρι τις 8 Μαρτίου σε όλους όσους προ-παραγγέλλουν το Galaxy S10 ή το Galaxy S10 +, αλλά η Samsung θα προσφέρει ακόμη και δωρεάν έξυπνες τηλεοράσεις και smartwatch σε ορισμένες χώρες.

Τώρα γνωρίζουμε ήδη ότι το Fortnite είναι ένα τεράστιο φαινόμενο, το οποίο η Samsung προσπάθησε ήδη να εκμεταλλευτεί με την κυκλοφορία του Galaxy Note 9 πέρυσι, το πρώτο τηλέφωνο που επέτρεψε στους χρήστες Android να παίξουν το κορυφαίο παιχνίδι της Epic σε κινητές συσκευές.

Φαίνεται ότι η Samsung και η Epic Games έχουν υπογράψει μια άλλη συνεργασία που προορίζεται να φέρει περισσότερους παίκτες Fortnite κάτω από την ομπρέλα της εταιρείας της Νότιας Κορέας. Η Samsung ανακοίνωσε ότι δίνει σε όλους εκείνους που θα προ-παραγγέλνουν το Galaxy S10 + (όχι το κανονικό μοντέλο) ένα αποκλειστικό skin K-Pop για χρήση στο Fortnite.

Το skin-themed K-Pop περιλαμβάνει το Jung Chan-woo, μέλος της ιταλικής μπάντας αγοριών της Νότιας Κορέας iKON. Εκτός από την προσφορά ενός Fortnite skin σε πελάτες που θα προ-παραγγέλνουν το Galaxy S10 +, η Samsung έχει επίσης συνεργαστεί με Epic Games, τους Twitch streamer Ninja και iKon για μια επερχόμενη εκδήλωση στις 16 Μαρτίου. Χωρίς όμως να μας έχει δώσει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το τι θα αφορά αυτή η εκδήλωση.

ΠερισσότεραΕπίσημη πηγή του άρθρου αυτού είναι το TechFreaks

Ήρθε... για να την ακούσεις!

Share
Tweet
Pin
Share
+1