Οι πρόωρες διαρροές του Galaxy S11 υποδηλώνουν ότι η Samsung θα το εξοπλίσει με τεράστια μπαταρία | TechFreaks

Οι πρόωρες διαρροές του Galaxy S11 υποδηλώνουν ότι η Samsung θα το εξοπλίσει με τεράστια μπαταρία | TechFreaks


Τώρα που έχουν κυκλοφορήσει όλα τα κορυφαία τηλέφωνα του 2019, ήρθε η ώρα για τις διαρροές στα κινητά τηλέφωνα του επόμενου έτους και αν αυτές οι πρώτες διαρροές είναι σωστές και έχουν μια βάση, το Galaxy S11 θα μπορούσε να έρθει με μια τεράστια αναβάθμιση στο τμήμα της μπαταρίας του.

Σύμφωνα με τον Samsung leaker Ice Universe, η επόμενη παρτίδα των smartphone της Samsung μπορεί να πάρει σημαντικά μεγαλύτερες μπαταρίες, ακόμη και με τη μικρότερη συσκευή – το Galaxy S11e – που θα διαθέτει μέχρι και 4.000mAh μπαταρία. Σε σύγκριση με την μπαταρία 3.100 mAh που χρησιμοποιείται στο τρέχον Galaxy S10e, θα ήταν μια βελτίωση σχεδόν 30% στη συνολική χωρητικότητα της μπαταρίας.

Όσο για τις μεγαλύτερες εκδόσεις του Galaxy S11, το Ice Universe λέει ότι η μπαταρία του S11 + θα μπορούσε να φθάσει τα 5.000 mAh, κάτι που θα ήταν επίσης ένα πολύ μεγάλο άλμα από την μπαταρία των 4.100 mAh στο S10 +.

Αλλά αυτό που είναι σημαντικότερο από το αυξημένο μέγεθος των μπαταριών του S11, είναι αυτό που θα μπορούσε να κάνει η Samsung με την επιπλέον χωρητικότητα. Ενώ άλλα τηλέφωνα όπως το OnePlus 7 Pro, Pixel 4 και άλλα αναβαθμίστηκαν σε οθόνες των 90Hz το 2019, κανένα από τα τηλέφωνα της Samsung φέτος δεν είχε οθόνες με υψηλά ποσοστά ανανέωσης, παρά το γεγονός ότι η Samsung είναι ο κατασκευαστής που είναι υπεύθυνος για την κατασκευή των πάνελ σε πολλούς ανταγωνιστές .

Έτσι, χάρη στις μεγαλύτερες μπαταρίες τους, φαίνεται ότι η Samsung προτίθεται να δώσει στο S11 ένα είδος υψηλής ανανέωσης οθόνης για το 2020. Και το πιο συναρπαστικό είναι ότι σύμφωνα με το Ice Universe, αν η Samsung φτάσει στο υψηλό ποσοστό ανανέωσης, η εταιρία μπορεί να είναι πιο πιθανό να παραλείψει εντελώς το 90HZ και να μεταβεί κατευθείαν στις οθόνες των 120Hz.

Αυτό θα έδινε το S11 ίσο με τις οθόνες που χρησιμοποιεί η Apple στη γραμμή iPad Pro, αν και η τεχνολογία της Apple βασίζεται σε πάνελ LCD αντί για οθόνες OLED που η Samsung θα χρησιμοποιεί σχεδόν σίγουρα στο Galaxy S11.

Μια άλλη σημαντική χρήση της πρόσθετης ενέργειας του Galaxy S11 θα μπορούσε να είναι η υποστήριξη για το 5G. Σε σύγκριση με το 4G, τα δίκτυα σύνδεσης 5G απορροφούν περισσότερη ενέργεια, πράγμα που σημαίνει ότι οι κατασκευαστές τηλεφώνων θα πρέπει να λάβουν υπόψη την υψηλότερη ισχύ για συσκευές 5G. Αυτή τη στιγμή, το Galaxy S10 + 5G της Samsung διαθέτει μπαταρία 4.500 mAh, οπότε η αναβάθμιση μέχρι τα 5.000 mAh φαίνεται σαν μια καλή κίνηση για να αποφευχθεί η πιθανή ανησυχία για τη ζωή της μπαταρίας στις συσκευές επόμενης γενιάς.

Ωστόσο, με το Galaxy S11 να μην αναμένεται να κάνει το επίσημο ντεμπούτο του μέχρι την επόμενη άνοιξη, πολλές λεπτομέρειες μπορεί ακόμα να είναι ρευστές, ακόμη και το Ice Universe να μην θέλει να πει πολλά περισσότερα χωρίς πρόσθετες πληροφορίες.

ΠερισσότεραΕπίσημη πηγή του άρθρου αυτού είναι το TechFreaks

Ήρθε... για να την ακούσεις!

Share
Tweet
Pin
Share
+1