Οι τελευταίες διαρροές του OnePlus 8 Pro αποκαλύπτουν εκπληκτικές προδιαγραφές | TechFreaks

Οι τελευταίες διαρροές του OnePlus 8 Pro αποκαλύπτουν εκπληκτικές προδιαγραφές | TechFreaks


Διαρροές για τα επερχόμενα τηλέφωνα OnePlus 8 ξεκίνησαν πριν ακόμα κυκλοφορήσει επίσημα το OnePlus 7T, αλλά τώρα δεν υπάρχει σχεδόν τίποτα που μένει να αποκαλυφθεί. Έχουμε δει τα renders που δείχνουν το νέο σχέδιο με μια οπή διάτρησης στην οθόνη και ακόμη και πως θα είναι το πίσω μέρος του τηλεφώνου και το πλαίσιο της κάμερας.

Αλλά τώρα, έχουμε πιθανώς την πιο λεπτομερή περίληψη των προδιαγραφών όχι μόνο του OnePlus 8 Pro, αλλά και του κανονικού 8 και του 8 Lite επίσης. Αν φυσικά υποθέσουμε ότι οι πληροφορίες από τη διαρροή είναι αλήθεια. Τα πάντα μέσα σε αυτό φαίνεται να συμβαδίζουν με αυτό που έχουμε ήδη ακούσει για τις συσκευές, έτσι υπάρχει μια καλή πιθανότητα ότι αυτές οι προδιαγραφές να είναι το πραγματικό πράγμα.

Παρά το γεγονός ότι είναι στα κινέζικα, όσοι από εσάς εξοικειώνονται με τις προδιαγραφές smartphone θα καταλάβουν γρήγορα για το τι είναι τι. Υπάρχει ένα πλήθος πληροφοριών, οπότε ας επικεντρωθούμε μόνο σε μερικά από τα πιο ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά.

OnePlus 8 Lite, OnePlus 8 και OnePlus 8 Pro προδιαγραφές

Οι τελευταίες διαρροές του OnePlus 8 Pro αποκαλύπτουν εκπληκτικές προδιαγραφές

Ξεκινώντας με το OnePlus 8 lite, βλέπουμε ότι θα τροφοδοτείται από το MediaTek Dimensity 1000 SoC. Αυτό θα ήταν το πρώτο OnePlus τηλέφωνο που χρησιμοποιεί ένα τσιπ MediaTek, αλλά μην δυσανασχετείτε ακόμα. Το Dimensity 1000 είναι ένα πολύ ικανό τσιπ, το οποίο έχει την ίδια διαμόρφωση πυρήνα CPU με το Snapdragon 865, αν και με ελαφρώς χαμηλότερες ταχύτητες ρολογιού. Έχει επίσης ένα ενσωματωμένο μόντεμ 5G, πράγμα που σημαίνει ότι ακόμη και το φθηνότερο OnePlus θα έχει δυνατότητες 5G.

Τα OnePlus 8 και 8 Pro βέβαια είναι όπου μπορούν να βρεθούν οι πιο ενδιαφέρουσες προδιαγραφές. Όπως έχουν αναφέρει προηγούμενες διαρροές, και οι δύο συσκευές θα λάβουν οθόνες των 120Hz. Ωστόσο, η μία για το Pro 8 θα έρθει με ανάλυση 1440p, ενώ το βασικό 8 θα παραμείνει στα 1080p.

Για να αντισταθμίσει την υψηλότερη ανάλυση οθόνης, το 8 Pro θα έχει επίσης μεγαλύτερη μπαταρία 4.500mAh, ενώ το 8 Lite και το κανονικό 8 θα έχουν 4.000mAh. Και για να φορτίσετε ακόμα πιο γρήγορα τη μεγαλύτερη μπαταρία, το OnePlus 8 Pro υποστηρίζει φόρτιση 50W.

Οι κάμερες είναι αυτό που αναμένουμε να δούμε, αλλά πιο κάτω στο φύλλο προδιαγραφών, βλέπουμε περισσότερες εκπλήξεις. Το OnePlus 8 Pro έχει βαθμολογία αντίστασης στο νερό IP68, κάτι που οι προηγούμενες συσκευές OnePlus δεν είχαν σε σύγκριση με άλλες ναυαρχίδες.

Γνωρίζουμε ότι η OnePlus αγαπά τη μνήμη RAM και το 2020 οι χρήστες της εταιρίας δεν θα απογοητευτούν. Το OnePlus 8 και 8 Pro θα έρχονται με 8GB LPDDR5 στα βασικά μοντέλα και θα φτάσουν μέχρι και 12GB για τις κορυφαίες παραλλαγές. Το DDR5 RAM σημαίνει ότι θα μπορείτε να αλλάζετε ταχύτερα από ποτέ τις εφαρμογές που χρησιμοποιούνται πρόσφατα και σε συνδυασμό με την αποθήκευση UFS3.0 και το Snapdragon 865, αυτά τα τηλέφωνα θα προσφέρουν αναμφισβήτητα εκπληκτική ταχύτητα και απίστευτες επιδόσεις. Πραγματικά δεν μπορούμε να περιμένουμε να τα δοκιμάσουμε!

ΠερισσότεραΕπίσημη πηγή του άρθρου αυτού είναι το TechFreaks

Ήρθε... για να την ακούσεις!

Share
Tweet
Pin
Share
+1